2012. május 3., csütörtök

Nyereményjáték féléves BBC GoodFood előfizetésekért


Reméljük az április végi nagy meleggel néhány hónapra berobbant a nyár. Újra élvezzük a természet és a piacok színes kavalkádját. A szezonalitást követve májusi kedvenceink a spárga és az eper.

Órarendünkben is vannak újdonságok: 
- Cinco de Mayo óránkon Patricio elmeséli, hogy mit ünnepelnek a mexikóiak ezen a napon és milyen ételeket fogyasztanak a leggyakrabban, amelyeket el is készít együtt a hallgatókkal
- lesz újra Keserédes csokigyár Wagner Beával, aki a bonbonok világába kalauzolja a cheftanoncokat
- az Izakaya - japán tapas óránkon olyan különlegességekkel ismerkednek majd az órára látogatók, mint a pitan, vagyis a 100 napos tojás, az agedashi tofu és a grillezett rizsgolyók teában tálalva
- a Diabetes konyha új színes foltja órarendünknek, Balázs mutatja be a cheftanoncoknak, hogy mit tudnak tenni önmaguk és családjuk egészségéért, valamint gyermekeik védelméért.

A május más szempontból is különleges számunkra. A BBC GoodFood gasztro magazin e havi számában jelent meg Chef Makinak négy receptje. Ehhez kapcsolódik nyereményjátékunk is. Érdemes a tettek mezejére lépni, kommentelni, megosztani a játék hírét és máris esélyetek van a szerencsések között landolni.

Játék:
A kérdésünk az, hogy a BBC GoodFood májusi számában Chef Maki négy recepje közül nektek melyik a kedvencetek?

A választ a Makifood Facebook oldalán írjátok meg, ahol a játék híre megjelenik. Ugyanitt osszátok meg a nyereményjáték hírét. Ha készen vagytok ezzel a két lépéssel, dőljetek hátra és gondoljatok Fortunára jó sokat. :)

Nyeremény:
Főzőiskolánk három darab hat hónapos BBC GoodFood magazin előfizetést sorsol ki. A nyertesek nevét Facebook oldalunkon hirdetjük ki.

Határidő:
A játék 2012. május 10-ig tart, eddig várjuk a kommenteket Facebook oldalunkon.


Játékra fel!


Nincsenek megjegyzések: