2011. december 30., péntek

Best of Makifood 2011.Igen színes évet zárhat maga mögött főzőiskolánk. Sok-sok újdonsággal, érdekességgel jelentkeztünk ebben az évben, reméljük ezt ti is így látjátok.

Színes, képes beszámolókat írtunk téli japán utunkról, gasztronómiai érdekességeket felsorakoztatva. Interjút készítettünk Makival és vendégtanárainkkal, hogy jobban megismerhessétek őket. Sok-sok finomság receptjét tettük közé itt a blogunkon és a pink.hu-n, hogy legyen miből válogatnotok, ha valami újdonságot akartok készíteni a családnak és a barátoknak.


Volt a konyhánkban néhány forgatás, amelyet megosztottunk veletek. Készült néhány saját videó, de megmutattunk olyanokat is a nagyvilágból, amelyeket mi érdekesnek találtunk. Beszámoltunk néhány óránkról, megünnepeltük Maki születésnapját, tartottunk néhány nyereményjátékot, amelyeken lelkesen részt vettetek. Adományt gyűjtöttünk az év eleji japán földrengés áldozatainak megsegítésére, a Sok kicsinek pedig - mint minden évben - örömmel ajánlottunk fel két ajándékutalványt, hogy a ti támogatásotokkal idén a Menedékház Alapítványnak segíthessünk.


Felhívtuk figyelmeteket néhány környezetvédelemmel kapcsolatos hírre, újdonságra, kezdeményezésre. Nyáron pihentünk egy kicsit, hogy megújult erővel, új helyszínen, a BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolai Karán, indíthassuk őszi-téli szemeszterünket. Egy érdekes programon, néhány fesztiválon is részt vettünk és tartottunk főzőbemutatót is az A38 Hajón.


Azt reméljük, hogy a jövő évünk is ilyen színes és sikeres lesz!

* Kívánunk nektek egészségben, sikerekben gazdag új évet, és főzzetek-süssetek sokat! *


Nincsenek megjegyzések: