Az a megtiszteltetés érte főzőiskolánkat, vagyis Chef Makit, hogy felkérték, tartson egy japán főzőshowt az A38 hajón. Maki a főzést nem a munkaigényes és származásából oly’ logikusnak tűnő szusi irányából közelíti meg. A gyors, finom és egészséges konyha alapjait tanítja, mert tökéletes alapanyagokból és egy kis szakácsi szívből pillanatok alatt csodás dolgok születhetnek.
Ezúttal egy főzőshow keretein belül invitálja a résztvevőket izgalmas kulináris utazásra a japán gasztronómia rejtelmeibe a hajó különleges éttermében. A welcome drink után a vendégek természetesen megkóstolhatják az elkészített étel különlegességeket.
Menü:
手毬寿司(スモークサーモン) (Temarizushi) - Labda formájú rizsgolyó füstölt lazaccal
季節の野菜みそ汁 (Kisetsu no Yasai Misoshiru) - Miso leves idényzöldségekből
海老しんじょう (Ebi Shinjou) - Olajban sült rákpogácsa
春菊のごまあえ (Shungiku no Gomaae) - Krizantém szezámöntettel
串カツと味噌だれ (Kushikatsu to Misodare) - Sertésnyárs miso szósszal
ミニどら焼き (Mini Dorayaki) - Édes babbal töltött tészta tallérka
Időpont: 2011. november 25., 18:00
Helyszín: A38 hajó, Petőfi híd, budai hídfő
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése