Menük

Itt láthatjátok óráink menüsorait.



Karácsonyi bonbon készítés - 2015. december 12.
- Narancsos aiguillette
- Rocher praliné
- Sós karamellás bonbonok
- Mandiant

Sushi workshop - 2015. december 11.
- Avokádó rák oshisushi
- Inarisushi
- Gomokusushi
- Füstölt lazac temarisushi
- Sobasushi

Tengernyi finomságok - 2015. december 4.
- Ceviche tőkehalból (marinált halsaláta)
- Tintahal karika verziók (tintahal tempura, calamares aiolival és krétai rántott tintahal tzatzikivel)
- Kakavia (zöldséges, görög halleves)
- Konfitált makréla paprika olajjal, édesburgonya chips-szel és vajretek salátával

Ázsiai tésztagyár - 2015. november 27.
- Kamo soba tészta
- Char kway teow (malájziai rizstészta)
- Jiao tzu (kínai gőzölt gombócok)
- Burmai mohinga rizstészta

Marmorstein péksége - 2015. november 18.
- Szárított paradicsomos ciabatta
- Teljeskiörlésű búzakenyér magokkal
- Barhesz
- Kalács

Sushi workshop - 2015. november 13.
- Avokádó rák oshisushi
- Inarisushi
- Gomokusushi
- Füstölt lazac temarisushi
- Sobasushi

Desszertek à la Tour de France - 2015. november 7.
- Citrom torta
- Tropezienne
- Calisson d'aix
- Fougasse d'aigue

Színes tésztakészítés olaszosan - 2015. november 6.
- Pasta Italiana – Tészta alaprecept (Giorgio Locatelli)
- Pasta colorata – Színes tészta
- Tagliatelle tricolore con ricotta e noci – Diós-ricottás tagliatelle
- Séfcsirke sütőtökös raviolija
- Spaghetti alla carbonara

Japán házi konyha - 2015. november 4.
- Negimiso yakionigiri (grillezett onigiri zöldhagymával, misoval)
- Shake onigiri (onigiri grillezett sós lazacfilével töltve)
- Kenchinjiru (Gyökérzöldség miso leves)
- Dashi (alaplé)
- Rizs főzése
- Kinpira (Pirított gyökérzöldségek)
- Nikujaga (japán stílusú dinsztelt burgonya)
- Kabochya no kakiage (sütőtök tempura)

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2015. október 30.
- Bahn xeo (vietnámi kókusz palacsinta babcsírával és rákkal)
- Dan dan mien (szecsuáni tészta fűszeres, földimogyorós, sertéshúsos szósszal)
- Maláj csirke curry
- Roti canai
- Mochi golyók

Csokigyár - 2015. október 28.
- Avokádós csokoládétorta mandulával
- Nagyon csokis puffancs kínai ötfűszerrel
- Csokoládés briós
- Sós karamellás brownie

Nyers édességek - 2015. október 16.
- Nyers csokoládés menta-spirulina golyó
- Olvadós fudge szelet ropogós dióval
- Karamellás-szőlős 'palacsinta'
- Marinált körtés pite

Francia brunch - 2015. október 3.
- Croque monsieur
- Quiche lorraine
- Savoyard saláta burgonyával, szalonnával, sonkával, hagymával és többféle sajttal

Éltető vacsora - 2015. szeptember 30.
- Mángoldos zöldségtekercs
- Saláta kerti és vad zöld levelek aszalt napraforgómaggal
- Cukkinis 'lasagna' túrós töltelékkel
- Karamellás krém szőlővel és ropogós szórattal

Tradicionális olasz tésztakészítés - 2015. szeptember 28.
- Tészta alaprecept
- Lasagne al ragú (bolognai ragu)
- Tagliatelle al pesto alla genovese (genovai pesto)
- Ravioli alla ricotta e spinaci (ricottával, spenóttal töltött ravioli)

Izakaya - a japán tapas - 2015. szeptember 25.
- Iburi tebasaki
- Tofu saláta sült szardellával
- Babcsíra namuru
- Dashiyaki tamago
- Rák és spenótos yuzukosho tészta

Marmorstein péksége - 2015. szeptember 23.
- Szárított paradicsomos ciabatta
- Teljeskiörlésű búzakenyér magokkal
- Barhesz
- Kalács

Hagyományos francia cukrászat - 2015. szeptember 19.
- Choux tészta (égetett tészta)
- Csokoládékrém
- Csokoládé glazúr
- Karamell a tarte tatinhoz
- Leveles tészta       
- Crème brulee
- Flan patissier

Hétköznapi vacsorák újragondolva - 2015. szeptember 16.
- Májpástétom
- Dél-amerikai csirkeleves
- Csirkés, zöldséges pite
- Mézes, pisztáciás görög joghurt vajas, pirított kalácson

Piacra fel! - 2015. május 16.
- Spárgaleves, spárgafejekkel
- Bőrén sült pisztráng filé, fokhagymás petrezselyemmel
- Grillezett gomolya sajt meditrrán zöldfűszerekkel
- Vajas párolt újrépa, borsó
- Fokhagymás újkrumpli
- Kókuszos tápióka puding, epres rebarbara mártással

Éltető vacsora - 2015. május 15.
- Kerti és vad zöld levelek mentás-kapros öntettel
- 'Mandulamajonézes' zellersaláta
- Zsenge zöldségrakottas diópástétommal és tyúkhúrpestoval
- Vöröshere csíra
- Lenmagos kréker
- Epres-bodzás desszert

Tengernyi finomság - 2015. május 13.
- Balik ekmek (török makrélás szendvics)
- Osztriga gumbo jázminrizzsel
- Portugál halászlé

Ázsiai tésztagyár - 2015. május 8.
- Kalguksu (koreai csirkés tésztaleves)
- Serpenyőben sült bifun (rizstészta)
- Jiaotzu (kínai főtt gombócok)

Flexiteriánus - 2015. április 15.
- Hántolt tavaszi zöldségsaláta olívabogyóval vagy olajos szardíniával
- Serpenyőben sült spárga pancettával vagy lágytojással és manchego sajttal
- Fregulából (szardíniai tarhonyából) készült rizottó bébi spenóttal és fetával
- Ropogós grillcsirkecomb vagy grillezett tofu

Obento - a japán piknik - 2015. április 10.
- Teriyaki csirke
- Hijiki gohan (tengeri algás rizsétel)
- Vietnámi saláta
- Japán omlett spárgával

Hagyományos francia cukrászat - 2015. március 28.
- Succès praliné (pralinéval töltött mandulás meringe)
- Klasszikus francia citromtorta
- Csokoládés lávasütemény

Húsvéti lakoma bűntudat nélkül - 2015. március 27.
- Hideg fekete szeder leves pirított mandulával
- Valenciai saláta hegyi sonkával
- Tepsiben sült bárány comb steak karamellizált zöldségekkel
- Francia csoki torta

Tradicionális olasz tésztakészítés - 2015. március 20.
- Alap tészta
- Bolognai ragus lasagne
- Genovai pestos tagliatelle
- Ricottás-spenótos ravioli

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2015. március 18.
- Vietnámi nyári tekercsek földimogyoró szósszal
- Kínai barbecues, sertéshúsos gőzgombócok
- Thai garnélás-ananászos sült rizs
- Gesztenyés hógolyók

TexMex és a többiek - 2015. március 13.
- Csípős queso és chorizo kolbász mártogatós friss tortilla chips-szel
- Ropogós marhahús taco
- Töltött paprika
- Friss salsa
- Churros

Japán házi konyha - 2015. március 6.
- Kenchinjiru (japán zöldségleves tofuval)
- Nikujaga (dinsztelt burgonya vékonyra szeletelt hússal)
- Misóban és kefirben marinált grillezett lazac
- Acharazuke (savanyított tarlórépa)
- Shiroae (kézzel morzsolt tofu tengeri algával)
- Gohan (japán rizsétel)

TexMex brunch - 2015. február 28.
- Huevos rancheros (Tükörtojás házi tortillaval és csípős salsaval)
- Sült bab
- Vidéki kolbászos fasírtok
- Friss TexMex jalapeño saláta

Nyers édességek - 2015. február 27.
- Nyers csokoládés, menta-spirulina golyó
- Olvadós fudge szelet ropogós dióval
- Vaníliás 'krémsodó'
- Marinált almás minipite gyömbéres morzsával

Marmorstein péksége - 2015. február 25.
- Ciabatta - kalamata olivával
- Teljes kiőrlésű búzakenyér 5 maggal
- Barhesz

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2015. február 20.
- Daikon retek pogácsa
- Thai currys marha
- Maláj újévi saláta
- Koreai wakame (alga) leves

Valentin-napi gasztro randevú - 2015. február 13 és 14.
- Pezsgő, vörös gránátalmakoktél
- Melanzane a Beccafico (olasz töltött padlizsán)
- Karamellizált fügesaláta vérnaranccsal és kecskesajttal
- Kacsaragus pappardelle
- Tengeri sós csokoládé mousse

Sushi workshop - 2015. február 6.
- Avokádó rák oshisushi
- Inarisushi
- Gomokusushi
- Füstölt lazac temarisushi
- Sobasushi

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2015. február 2.
- Prosecco szőlő nyárssal
- Soba tészta leves tempurált zöldségekkel
- Zöld saláta mandarinnal és avokádóval pezsgős ecet öntettel
- Lencse, fekete szemű bab és vörös bab kertész pite kukorica kenyérrel és gyömbéres mézes vajjal
- Krémes kardamom rizspuding karamellizált whiskey almával és gránátalmával

Ünnepi lakoma bűntudat nélkül - 2014. december 12.
- Gesztenyeleves narancsvirág krémmel
- Sült sárgarépa curry-tahini szószban
- Kacsamell sült fügével körítve
- Sáfrányos burgonyapüré
- Zöld saláta vinaigrette-el
- Füge torta görög joghurttal

Karácsonyi kekszek - 2014. december 10.
- Cantuccini ánizzsal (toszkán mandulás keksz)
- Florentine (olasz csokis-mandulás keksz kandírozott gyümölcsökkel)
- Jin-jang kekszek
- Karácsonyfa linzer
- Lebkuchen (nürnbergi mézeskalács)

Sushi workshop - 2014. december 5.
- Avokádó rák oshisushi
- Inarisushi
- Gomokusushi
- Füstölt lazac temarisushi
- Sobasushi

Ázsiai tésztagyár - 2014. november 28.
- Ankake yakisoba (pirított tészta pirított zöldséges raguval)
- Misogoma soba/somen (hideg soba/somen tészta misoval és szezámos szósszal)
- Burmai mohinga leves (burmai hal curry leves rizstésztával)
- Csípős dandan tészta (szecsuáni tészta darált hússal és földimogyoróval)

Tradicionális olasz tésztakészítés - 2014. november 21.
- Alap tészta
- Bolognai ragus lasagne
- Genovai pestos tagliatelle
- Ricottás-spenótos ravioli
- Carbonara spagetti

Sushi workshop - 2014. november 19.
- Avokádó rák oshisushi
- Inarisushi
- Gomokusushi
- Füstölt lazac temarisushi
- Sobasushi 

Izakaya - 2014. november 14.
- Pirított sertéshús, kimchi és babcsíra
- Panko morzsás rántott osztriga
- Agedashi tofu
- Japán cézár saláta
- Rák és spenótos tészta yuzu borsos szósszal

TexMex brunch - 2014. november 7.
- Huevos rancheros (Tükörtojás házi tortillaval és csípős salsaval)
- Sült bab
- Vidéki kolbászos fasírtok
- Friss TexMex jalapeño saláta


Japán házi konyha - 2014. október 31.
- Miso kushi katsu
- Gyors savanyított zöldségek
- Hijiki no nimono
- Kurigohan
- Tofu, wakame miso leves

Csokigyár - 2014. október 29.
- Dulce de leche brownie cookie
- Dupla csokis fánkgolyó
- Avokádós csokoládétorta (glutén- és laktózmentes)
- Francia csokoládé mousse tengeri sóval

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2014. október 20.
- Koreai palacsinta (pajun)
- Kínai pirított sertéshús gőzgombócok
- Thai halpogácsa uborka salátával
- Pirított julienne burgonya zöld chilivel
- Mochi hólabda

Walesi vacsora - 2014. október 20.
- Welsh rarebit (Walesi sajtos pirítós)
- Lamb cawl (Walesi bárány gulyás)
- Welsh cakes (Walesi fűszeres, mazsolás sütemény)

Sushi workshop - 2014. október 10.
- Avokádó rák oshisushi
- Inarisushi
- Gomokusushi
- Füstölt lazac temarisushi
- Sobasushi 

Flexiteriánus - 2014. október 6.
- Bébi spenót saláta datolyával és krutonnal
- Klasszikus Cézár saláta / Vegán Cézár saláta
- Tofu steak citromos balzsamos szószban
- Rák/gomba curry leves zöldborsóval

Macaron parádé - 2014. október 4.
- Csokoládés macaron
- Sós karamel macaron
- Málnás macaron
- Bailey's macaron

Tradicionális olasz tésztakészítés - 2014. szeptember 30.
- Alap tészta
- Bolognai ragus lasagne
- Genovai pestos tagliatelle
- Ricottás-spenótos ravioli
- Carbonara spagetti

Hétvégi brunch - 2014. szeptember 27.
- Mimoza és Bellini
- Rák fánk lime és mangó salsával
- Benedict tojás gesztenye palacsintával, füstölt lazaccal és avokádóval
- Szuflé
- Zöldséges és sonkás frittata madársalátával és szárított paradicsom tapanade-dal
- Gurmet gyümölcs saláta

Piték a nagyvilágból - 2014. szeptember 24.
- Torta della nonna
- Epres-kecskesajtos galette
- Almás pite pop
- Mississippi mud pie

Tengernyi finomság  - 2014. szeptember 19.
- Egész hal sóban sütve
- Lazac "pogácsa" lime gribiche mártással
- Krémes kagyló chowder
- Spanyol garnélarák fokhagymás olajban
- Maláj újévi saláta

Brit teadélután - 2014. szeptember 17.
- Scone (pogácsa) tejszínes krémmel és lekvárral
- Viktória sponge (piskóta)
- Krémes
- Omlós keksz
- Earl Grey/Darjeeling tea

Hagyományos francia cukrászat - 2014. szeptember 13.
- Eclairs & choux
- Religieuse (kávés-csokoládés töltelékkel és kávés-csokoládés öntettel)
- Paris brest (praliné töltelékkel és ropogós tetővel)
- Gyümölcsös éclair
- Chouquette (égetett fánk)

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2014. szeptember 12.
- Koreai palacsinta (pajun)
- Kínai pirított sertéshús gőzgombócok
- Thai halpogácsa uborka salátával
- Pirított julienne burgonya zöld chilivel
- Mochi hólabda

TexMex brunch - 2014. szeptember 10.
- Juevos Rancheros (Tükörtojás házi tortillaval és csípős salsaval)
- Vidéki kolbászos fasírtok
- Sült bab
- Friss Jalapeno saláta

Macaron parádé - 2014. június 14.
- Macaron
- Csokoládé ganache
- Citrom- és gyömbér krém
- Rózsabors krém
- Gyümölcslekvár

Csokigyár - 2014. június 6.
- Óriás tiramisu keksz
- Olívaolajos csokoládé mousse
- Málnás-csokis cupcake
- Oreo brownies
- Ördögpirula

Diabetes konyha - 2014. május 26.
- Nyolckincs leves
- Sárga zöldségcurry rizzsel
- Serpenyős tofu földimogyoróval
- Szong nővér halas tésztája
- Laskagomba fokhagymamártással

Piacra fel - 2014. május 24.
- Fokhagymás salátafőzelék buggyantott tojással
- Zöldfűszeres csirkecombfilé
- Fokhagymás mángoldos újkrumpli
- Vegyes zöldsaláta málnás vinegrettel
- Grízfelfújt epres rebarbarás szósszal

Marmorstein péksége - 2014. május 21.
- Rozmaringos focaccia
- Szárított paradicsomos ciabatta
- Kalács
- Teljeskiörlésű búzakenyér magokkal

Hagyományos francia cukrászat - 2014. május 17.
- Fraisier (francia eper torta)
- Eper szirupban Chantilly-vel
- Eper granitée
- Eper és bazsalikom tart

Japán házi konyha - 2014. május 16.
- Agezakana no yasai amazuankake (sült hal édes és sós zöldségraguval)
- Asazuke (gyors savanyúság)
- Hijiki (tengeri alga)
- Chawanmushi (tradícionális gőzölt sós sodó)
- Mame gohan (rizs friss zöldborsóval)
- Miso leves (wakame algával, tofuval és újhagymával)

TexMex és a többiek - 2014. május 9.
- Guacamole baha-módra, frissen sült tortilla chips-szel
- Fűszeres csirkés tortilla leves
- Csirkés enchilada autentikus TexMex chipotle chili szósszal (összetekert kukorica tortilla, csirkével és fafüstön szárított chili paprikás szósszal)
- Piros mexikói rizs
- Dulcitas (mexikói édes, sült tészta)

Gluténmentes desszertek - 2014. május 6.
- Avokádós csokitorta
- Energiagolyó chia maggal
- Diórolád karamellizált banánnal és kávékrémmel
- Kókusztejes quinoa puding ananásszal
- Bubble tea

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2014. május 5.
- Pistou leves (Provence-i zöldségleves)
- Serpenyőben pirított zöld spárga lágytojással és citromos pecorinóval
- Sült tavaszi zöldségek karfiolpürével és karamellizált hagymás demi glace szósszal
- Rebarbarás-epres, mandulás morzsapite

Macaron parádé - 2014. április 26.
- Macaron
- Csokoládé ganache
- Citrom- és gyömbér krém
- Rózsabors krém
- Gyümölcslekvár

Obento - a japán piknik - 2014. április 25.
- Sayaingen no umeae (blansírozott zöldbab japán savanyú szilvával)
- Tamanegi no kakiage (vöröshagyma tempura)
- Shake no misozuke onigiri (grillezett lazac marinált miso onigiriben)
- Aonori no tamagoyaki (japán omlett tengeri hínárral)
- Kinpira no gyumakaki (gyökérzöldség kinpira marhahúsba tekerve)

Olasz házi konyha - 2014. április 22.
- Serpenyőben sült zöld spárga tükörtojással
- Borban párolt articsóka
- Friss pappardelle tészta borjú bolognaival
- Klasszikus panna cotta

Marmorstein péksége - 2014. április 16.
- Rozmaringos focaccia
- Szárított paradicsomos ciabatta
- Kalács
- Teljeskiörlésű búzakenyér magokkal

Új vegetáriánus - 2014. április 12.
- Tavaszi káposzta és savanyított zöldségek aszpikban kapribogyóval
- Meleg spenót saláta csípős tempeh-vel és petrezselyem vinaigrette-tel
- Gesztenyés ravioli tészta rókagombával és csalánnal töltve, tofu sáfrány aioli és sűrített balzsamecet szósszal
- Vegán csokoládé torta bogyós gyümölcs coulis-val

TexMex és a többiek - 2014. április 11.
- Guacamole baha-módra, frissen sült tortilla chips-szel
- Fűszeres csirkés tortilla leves
- Csirkés enchilada autentikus TexMex chipotle chili szósszal (összetekert kukorica tortilla, csirkével és fafüstön szárított chili paprikás szósszal)
- Piros mexikói rizs
- Dulcitas (mexikói édes, sült tészta)

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2014. április 7.
- Csicseriborsó és bulgur kibbeh joghurtos szósszal (libanoni ételkülönlegesség)
- Tavaszi zöldségleves
- Közel-keleti saláta feta sajttal, oregánóval és mentás öntettel
- Tavaszi sült sárgarépa curry-tahini szósszal
- Zöldlencse és rizs karamellizált hagymával
- Gríztorta narancsvirág sziruppal

Tavaszi cupcake - 2014. április 4.
- Répatorta cupcake
- Húsvéti brutál csokis cupcake
- Tavasz virágos mini cupcake
- Rózsás-málnás cupcake
- Lemon meringue cupcake

Tavaszi nagytakarítás - 2014. március 31.
- Tofuleves norival bambuszrüggyel
- Sült zöldségek édes savanyú mártással
- Zöldséges gőzölt tojás sült tésztával
- Savanyított zöldség kantoni módon

Csokigyár - 2014. március 26.
- Sós karamellás brownie
- Oreo cake pop
- Fehércsokis ujjlenyomat
- Olívaolajos csokimousse
- Gluténmentes málnás csokitorta

Hagyományos francia cukrászat - 2014. március 22.
- Csokoládé és karamell tart (linzer + csokoládé + karamell)
- Csokoládé mousse (biscuit daqudise + csokoládé hab + csokoládé bevonat)
- Choux tészta
- Graquelin
- Krém moussline

Marmorstein péksége - 2014. március 19.
- Rozmaringos focaccia
- Szárított paradicsomos ciabatta
- Kalács
- Teljeskiörlésű búzakenyér magokkal

Katalán tapas - 2014. március 12.
- Paradicsom kenyér szardella olajjal
- Hallé kagylóval és chorizo-val
- Spanyol húsgombóc piquillo szósszal
- Fokhagymás rák
- Patatas bravas (spanyol burgonyás étel)

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2014. március 7.
- Rák shumai
- Dan dan mien (Szecsuáni tészta fűszeres, földimogyorós, sertéshúsos szósszal)
- Barbecues, sertéshúsos gőzgombócok
- Pirított bok choy (Kínai kel)
- Annin tofu (Mandulás tofu könnyű szirupban)

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2014.03.03.
- Hina arare (japán "zizi")
- Amazake (édes, fehér sake)
- Haru yasai no aemono (tavaszi saláta)
- Chirashi sushi torta (a fotón)
- Osumashi (egy könnyű leves)
- Strawberry daifuku (eperrel és babpürével töltött mochi)

Egytálételek - 2014. február 28.
- Ajiaco (kolumbiai csirkeleves)
- Vöröslencse ragu körtével és feta gombócokkal
- Csicseriborsó fasírt cékla tzatzikivel
- Perzsa módon készített bárány spenóttal és rizzsel

Mexikói utcai finomságok - 2014. február 27.
- Garnélarák ceviche
- Sajt tamale
- Arroz de rojo (piros rizs)
- Asado de bodas (sertéshús vörös chili szószban)
- Flan (karamell krém desszert)

Japán házi konyha - 2014. február 22.
- Misokatsu
- Kabu to kaki no aemono (Tarlórépa és datolyaszilva saláta)
- Kiriboshi daikon saláta (Napon szárított daikon saláta)   
- Kenchinjiru (Gyökérzöldség miso leves)
- Hijiki gohan (Rizs hijiki-vel)

Marmorstein péksége - 2014. február 19.
- Rozmaringos Focaccia
- Ciabatta szárított paradicsommal
- Burgonyás kenyér
- Vajas kifli

Valentin napi gasztro randevú - 2014. február 14.
- Libamáj krokett gránátalma szósszal
- Krémes borscs tejföl szívekkel
- Kevert zöldsaláta Riesling redukciós öntettel, kandírozott dióval
- Mozzarella aszalt paradicsom, blansírozott bazsalikom nyelvhalba tekerve olívaolajjal megsütve
- Tengeri sós étcsokoládé mousse csokoládé reszelékkel

Macaron parádé - 2014. február 8.
- Macaron
- Csokoládé ganache
- Citrom- és gyömbér krém
- Rózsabors krém
- Gyümölcslekvár

Farsangi édességek - 2014. február 5.
- Bécsi fánk
- Juharszirupos fánkgolyó
- Churros (spanyol édes, sült tésztarudacskák)
- Zeppole (dél-olasz, ünnepi sült, édes tészta)
- Ricotta fánk

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2014. február 3.
- Bio pattogatott kukorica pecchorino sajttal
- Datolyaszilvás, tarlórépás saláta-
- Habos gesztenye-cappuccino
- Sült ricotta téliesen dinsztelt zöldségekkel
- Cointreau-ban fürdetett mandarin

Szilveszteri canapé buli - 2013. december 14.
- Sült lazac blini créme fraiche-sel
- Currys csirkemáj pástétom gránátalma sziruppal
- Bagna cauda (olasz fokhagymás mártogatós)
- Mini sajtos tavaszi tekercsek bazsalikommal
- Közel-keleti bárány burger füge szósszal

Sushi workshop - 2013. december 12.
- Avokádó rák oshisushi
- Inarisushi
- Gomokusushi
- Füstölt lazac temarisushi
- Sobasushi

Francia karácsonyi édességek - 2013. december 14.
- Csokoládé tallér mogyoróval, dióval és szárított gyümölccsel (Mendiant chocolate)
- Narancsvirágos lyukas "lepénykenyér" (Orange blossom fougassette Provance vidékéről)
- Kicsi karácsonyi süti fűszerkeverékkel (Petit pain d'epice mix spice Alsace vidékéről)
- Diós sablé (Sablé aux Noix Lyonból)
- Gyümölcshéj kandírozás, csokoládé temperálás

Katalán tapas - 2013. december 11.
- Patatas bravas (spanyol burgonyás étel) chorizo kolbásszal
- Rántott tintahalkarikák fokhagymás citromos majonézzel
- Krokett Serrano sonkával és Manchego sajttal
- Spanyol morzsás kagyló

Karácsonyi kekszek - 2013. december 4. 
- Tripla gyömbér
- Biscotti
- Meneinas
- Rugelach
- Dulce de leche brownie
- Zimtsterne

Mexikói utcai finomságok - 2013. november 29.
- Tostadas
- Cochinita pibil (Mexikói sertés maja stílusban)
- Kaktusz saláta
- Halas taco
- Churros


Melengető ételek - 2013. november 25.
- San Choy Bau
- Csípős savanyú tésztaleves
- Zöld curry burgonyával, padlizsánnal idényzöldséggel
- Pirított rizs dióval, tojással
- Párolt bok choy
- Karamellizált őszi gyümölcs, borban párolva datolyás kesudió habbal

Izakaya - japán tapas - 2013. november 18.
- Agedashi tofu (olajban sült friss tofu dashival)
- Kaki kimuchi chahan (osztriga kimchi pirított rizs)
- Chijimi (koreai palacsinta)
- Japán Cézár saláta
- Csípős edamame

Hagyományos francia cukrászat - 2013. november 16.
- Créme caramel (Karamell krém)
- Profiterol vanília krémmel és csokoládé szósszal
- Torte aux noir de l'engadine (Diós pite torta)
- Crépe suzette (Palacsinta narancs szósszal)
- Moelleux au cholcolat (Csokoládé láva sütemény)

Flexiteriánus - 2013. november 15.
- Tészta szezámszósszal és párolt csirkével / pirított tofuval
- Klasszikus Cézár saláta / vegán Cézár saláta
- Nápolyi töltött paprika szardíniával / tengeri moszattal
- BBQ tempeh szendvics

Nemzetközi zsidó konyha - 2013. november 14.
- Hagyományos hagymás tojás avokádóval
- Sült kacsamáj lila hagymával
- Kacsamell padlizsán krémmel ropogós lengyel krumplival, édesburgonya pürével
- Kubah paradicsomszósszal, színes korianderes paprikasalátával
- Halvás márványoskalács

Marmorstein péksége - 2013. november 13.
- Kovászos baguette mákkal szórva
- Tönkölykenyér
- Vajas kifli

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2013. november 4.
- Fűszeres, forró almaital
- Rántott padlizsán mézzel
- Vega pásztor pite
- Cheddar sajtos karfiol gombával
- Sütőtökös scone tejszínnel

Gluténmentes desszertek - 2013. október 26.
- Mogyorós cupcake
- Trüffeltorta
- Kókuszos-citromos habcsók rolád
- Cider palacsinta birsalma szósszal

Katalán tapas - 2013. október 18.
- Patatas bravas (spanyol burgonyás étel) chorizo kolbásszal
- Rántott tintahalkarikák fokhagymás citromos majonézzel
- Krokett Serrano sonkával és Manchego sajttal
- Spanyol morzsás kagyló
 
Marmorstein péksége - 2013. október 16.
- Kovászos baguette mákkal szórva
- Tönkölykenyér
- Vajas kifli

Hagyományos francia cukrászat - 2013. október 12.
- Alma mille feuille pate fine-nal
- Zöldalma sorbet
- Chausson aux pommes (almapapucs)
- Alma chips
- Tart tatin

Japán házi konyha - 2013. október 11.
- Nikujaga (dinsztelt burgonya vékonyan szeletelt hússal)
- Acharazuke(savanyított tarlórépa)
- Shiroae(kézzel összetört tofu zöldségekkel)
- Tamagoyaki (japán omlett)
- Akiyasai no omisoshiru (őszi zöldséges miso leves)
- Kinoko no takikomi gohan (rizs gőzölt gombával)

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2013. szeptember 9.
- Sütőtök humusz fokhagymás pitával
- Csípős sült répa krémleves cirokkal
- Karfiol steak sáfránnyal és kurkumával
- Töltött kápia paprika
- Birsalma és körte kompót kardamomos mascarponeval

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2013. október 4.
- Char shu bao (Barbecue sertés gombóc)
- Nepál mungóbab palacsinta
- Thai csípős csirkesaláta
- Indonéz padlizsán sambal
- Tod man khao phad (Thai kukorica fritter)

Tengernyi finomság - 2013. szeptember 27.
- Croquetas de bacalao (tőkehal krokett fűszeres aiolival)
- Ázsiai paella
- Japán escabiche (japán marinád szardínia)
- Kagyló gin-ben párolva

Diabetes konyha - 2013. szeptember 23.
- Szecsuani zöldséges rétes balzsamos-juharszirupos szósszal
- Kantoni kukorica krémleves
- T’sao tábornok sült brokkolija tésztával
- Őszi saláta  pirított magokkal, csírával rizsecettel
- Vaníliás-kardamonos gyümölcsrizs karob csokoládé mártással

Főzzünk be együtt! - 2013. szeptember 20.
- Chili lekvár
- Lecsó
- Rumos szilvadzsem
- Vaníliás körtedzsem
- Gyömbéres almachutney
- Házi kenyér

Mexikói utcai finomságok - 2013. szeptember 18.
- Tostadas
- Cochinita pibil (Mexikói sertés maja stílusban)
- Kaktusz saláta
- Halas taco
- Churros

Hagyományos francia cukrászat - 2013. szeptember 14.
- Fordított szőlős sütemény
- Láthatatlan körte sütemény
- Longue de chat fügekrémmel
- Körte sós karamellel

Sushi workshop - 2013. szeptember 13.
- Füstölt lazac temarisushi
- Avokádó rák oshisushi
- Gomokusushi (tojás, rák, kampyo, tarlórépa zöld, hijiki, répa)
- Sobasushi (piros kaliforniai paprikával, répával és shiitake-val)
- Inarisushi

Nemzetközi zsidó konyha - 2013. szeptember 12.
- Lazactöpörtyű bazsalikomos hagymás paradicsomos jégsalátával,
- Kacsasült sütőtökös krumplipürével, cimesz kosárkával
- Lazacderék mézes gyümölcsraguval, pirított magos zöldségkörettel
- Mézes gyömbéres sütemény

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2013. szeptember 9.
- Pirított paradicsom panzanella
- Fehér bab-articsóka-rukkola crostini
- Peperoni imbottiti (nápolyi töltött paprika)
- Polenta
- Csokoládés sütemény tiramisu

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2013. június 15.
- Lumpia (fülöp-szigeteki sült tavaszi tekercs)
- Thai halpogácsa édes és savanyú uborkával
- Mohinga (burmai halászlé rizstésztával)
- Vietnám gőzgombócok

Sütés nélküli sütemények - 2013. június 14.
- Édes avokádókrém málnával és fehércsokoládé forgáccsal
- Guinness cake pop
- Sós perec fudge
- Áfonyás sajttorta sütés nélkül
- Házi, főzött csokoládépuding

Főzzünk be együtt! - 2013. június 8.
- Hosszan főzött eperlekvár
- Feketeribizlis citromfüves eperdzsem
- Rozmaringos meggydzsem
- Csípős rebarbara chutney
- Koriandermagos lilahagyma relish

Hagyományos francia cukrászat - 2013. június 8.
- Tropezienne
- Clafoutis (cseresznye kompótos)
- Fougasse (olívás)
- Pain au raisins
- Calisson d'aix

Japán házi konyha - 2013. június 7.
- Nikujaga (japán stílusú dinsztelt burgonya)
- Kiriboshi daikon saláta (napon szárított daikon saláta)
- Takenoko no tempura (bambuszrügy tempura)
- Tsukemono (savanyított zöldségek)
- Kisetsu no misoshiru (szezonális miso leves)
- Mamegohan (rizs zöldborsóval)

Katalán tapas - 2013. június 6.
- Camembert fondu aliolival ízesített apró tengeri rákkal
- Sertés pintxos almával és tejszínes csípős szósszal
- Grillezett rák szezám kéregben narancsos citrom szósszal
- Csirkemell tekercs kecskesajttal és csípős körtével
- Padlizsán tekercs friss diós salátával és friss kecskesajttal olívaolajban
- Chorizo falatkák keserű-édes csokoládával

Marmorstein péksége - 2013. június 5.
- Focaccia
- Teljeskiörlésű búza kenyér magokkal
- Fonott kalács

Tengernyi finomság - 2013. május 24.
- Osztriga és spenót gumbo
- Sashimi saláta
- Párolt fekete kagyló gin-nel és citromfűvel
- Serpenyőben sült makréla gribiche mártással

Piték a nagyvilágból - 2013. május 23.
- Kecskesajtos eper galette
- Csokoládékrém pite
- Lemon meringue pie
- Pie pop

Marmorstein péksége - 2013. május 22.
- Ciabatta
- Rozsos parasztkenyér
- Kifli

Hagyományos francia cukrászat - 2013. május 11.
- Brioche (csokikrémmel és pisztáciakrémmel)
- Madelaine
- Financier
- Biscuit cuillére
- Biscuit daquoise

Sushi workshop - 2013. május 10.
- Füstölt lazac temarisushi
- Avokádó rák oshisushi
- Gomokusushi (tojás, rák, kampyo, tarlórépa zöld, hijiki, répa)
- Sobasushi (piros kaliforniai paprikával, répával és shiitake-val)
- Inarisushi

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2013. május 6.
- Párolt tavaszi zöldségek (retek, újburgonya, spárga, répa) medvehagyma vajjal, ume sóval
- Citromos tárkonyos tavaszi zöldségleves
- Cob saláta (római saláta, avokádó, főtt tojás, pirított mandula, kéksajt)
- Friss tészta répás-diós szósszal
- Eper mascarpone krémmel

Ázsiai tésztagyár - 2013. május 4.
- Ankake yakisoba (pirított tészta pirított zöldséges raguval)
- Misogoma soba/somen (hideg soba/somen tészta misoval és szezámos szósszal)
- Burmai mohinga leves (burmai hal curry leves rizstésztával)
- Csípős dandan tészta (szecsuáni tészta darált hússal és földimogyoróval)

Obento - 2013. április 26.
- Grillezett sós lazac onigiri
- Répa takikomigohan onigiri
- Spárga fekete szezámmaggal
- Japán omlett spenóttal
- Sült gyömbéres sertés
- Zeller kinpira
- Pirított zöld tea

Nemzetközi zsidó konyha - 2013. április 25.
- Tavaszi zöld spárga leves maceszgombóccal
- Kacsamáj lila hagymával  friss barchesszel
- Kacsamell szeletek sültpaprika raguval medvehagymás krumplis latkesszel
- Maceszlisztes gyömbéres keksz 

Hagyományos francia cukrászat - 2013. április 20.
(tradicionális cukrászat Bretagne vidékéről)
- Fare Breton (szilvás custard tart)
- Sablée breton kávékrémmel
- Kouign-amann (brioche)
- Caramel au beurre salée
- Cannelée bordelais

Flexiteriánus - 2013. április 19.
- Rák/gomba szezám curry leves zöldborsóval
- Párolt újburgonya medvehagyma vajjal/pestoval
- Bárány/szejtán filo háromszögek kapros répás joghurt szósszal
- Bébi spenót saláta datolyával és krutonnal

Medvehagyma láz - 2013. április 18.
- Medvehagymás parmezános keksz
- Sós medvehagymakrém
- Medvehagymafelfújt, kéksajtmártással céklarösztivel
- Medvehagyma pesto
- Medvehagyma krémleves fetagombóccal
- Füstölt kacsamelles medvehagymás tarte, tavaszi vegyes salival, négymustáros vinegrettel

A tekercs, a rolád és a csiga - 2013. április 12.
- Amerikai fahéjas csiga krémsajt mázzal
- Habcsók rolád eperrel
- Japán roll cake
- Fatörzs

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2013. április 8.
- Dabo kolo (sült tészta)
- Injera lapos kenyér csicseriborsó vagy teff lisztből
- Gomba doro wat (csípős ragu berbere-rel fűszerezve)
- Lencse wat (lencse ragu)
- Kelkáposzta alecha (paradicsomszószban főtt zöldségek)
- Iab (fűszeres túró és joghurt)
- Cékla és burgonya saláta
- Berbere szósz (etióp csípős szósz)
- Etióp kávé cukorral vagy mézzel

Tavaszi nagytakarítás - 2013. március 25.
- Szójacsíra paprikával (Shuang Se Yin Ya)
- Sült uborka (Qiang Huang Gua)
- Tojásos sült rizs tongku gombával (Xiang Gu Shi Jing Chao Fan)
- Pikáns tofu (Ma Po Dou Fu)
- Hirtelen sült alma (Ba si Ping Guo)
- Cukkinileves (Huo Tui Dong Gua Tang)
- Édes gombaleves (Bo ju Yin Er Geng)

Tavaszi cupcake - 2013. március 23.
- Répatorta cupcake
- Húsvéti cupcake
- Rózsás-málnás cupcake
- Citromos habcsók cupcake

Hagyományos francia cukrászat - 2013. március 23.
- Csokoládé fondant
- Cannelés bordelais
- Klasszikus creme brûlée
- Mousse au chocolat
- Forró csokoládé & jeges csokoládé

Húsvéti lakoma bűntudat nélkül - 2013. március 22.
- Előételek: Szarvasgombás töltött fürjtojás / Bébi spenót mini frittata
- Párolt tavaszi bébi zöldségek aïoli-val
- Bárányborda cabernet szósszal
- Farro és répa szalag saláta citromos bors öntettel
- Citromos olívaolaj torta meringue-gel (Pierre Herme receptje alapján)

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2013. március 4.
- Rizstészta saláta bambuszrüggyel és reszelt zöldségekkel
- Sült pirított tofu földimogyoró szósszal
- Sütőtök curry kókuszos rizzsel
- Tápióka puding mangóval
- Thai jeges tea

Gluténmentes desszertek - 2013. február 28.
- Lisztnélküli málnás csokoládétorta
- Mandulás financier borban főtt fügével
- Kókuszos tápiókapuding édes-savanyú ananászkockával
- Quinoa keksz

Hétköznapi vacsorák újragondolva - 2013. február 25.
- Takarítsuk ki a hűtőt leves (téli zöldségleves, csirke alaplével, mexikói ízvilággal)
- Waldorf salát újraértelmezve (maradék sült húsok felhasználása)
- Zöldség croquette (maradék főtt zöldségek felhasználása)
- Varga béles (maradék cérnametélt felhasználása), vaníliamártással

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2013. február 22.
- Thai ananászos rizs
- Sertésborda 5-4-3-2-1
- Yee sang (szingapúri/malájziai újévi saláta)
- Mohinga (burmai halászlé)
- Apam balik (malájziai földimogyorós palacsinta)

Nemzetközi zsidó konyha - 2013. február 21.
- Sült halgombócok saláta ágyon
- Marhahúsos filo
- Jaffa csirke pirított szezámmagos cimesszel
- Datolyás és szilvalekváros hámántáska

Hagyományos francia cukrászat - 2013. február 16.
- Gyors leveles tészta készítés
- Klasszikus tarte tatin karamellizált almával
- Mandulakrémes tart
- Vörösborban posírozott körte jégkrémmel

Sushi workshop - 2013. február 15.
- Füstölt lazac temarisushi
- Avokádó rák oshisushi
- Gomokusushi (tojás, rák, kampyo, tarlórépa zöld, hijiki, répa)
- Sobasushi (piros kaliforniai paprikával, répával és shiitake-val)
- Inarisushi

***

Karácsonyi desszertek újragondolva - 2012. december 13.
- Gluténmentes csokis keksz
- Birsalmás és almás ötfűszeres pite
- Fügés dió tart (sütés nélküli)
- Mochi hólabdák
- Gránátalma fagylalt
- Vegán gluténmentes mandarin keksz

Sushi workshop - 2012. december 8.
- 3 színű oshisushi
- Inarisushi
- Gomokusushi
- Lazac temarisushi
- Sobasushi

Marmorstein péksége - 2012. december 8.
- Rozsos parasztkenyér
- Tejes kifli
- Kovászos baguette mákkal

Ünnepi lakoma bűntudat nélkül - 2012. december 7.
- Fekete kagyló, garnélarák és csicsóka leves (chowder) spenóttal
- Sült céklasaláta tormakrémmel
- Marinált bárányborda, vajas káposztával és rizzsel és gesztenyével töltött sütőtökkel
- Körtés crumble fahéjas angol krémmel

Nemzetközi zsidó konyha - 2012. december 4.
- Halas előétel variáció: füstölt pisztráng, gombával barchesz pirítóson
- Burekas (gombás, burgonyás, spenótos)
- Bazsalikomos marhahús pogácsa, spenótos bulgurral
- Mézes sült sütőtök magokkal
- Narancsos mandulás hremzli

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2012. december 3.
- Zöldséges pakora koriander chutney-val
- Dél-indiai lencse leves
- Burgonya és karfiol filo joghurttal és karamellizált hagymaszósszal
- Indiai konfetti saláta
- Kulfi pisztáciával

Hagyományos francia cukrászat - 2012. december 1.
- Bûche de Noël (Francia karácsonyi sütemény)
- Crème moussline
- Francia meringue

Melengető ételek - 2012. november 26.
- Répa krémleves
- Orosz saláta savanyú káposztával
- Sült bab
- Csicseriborsó krokett
- Burgonya-tofu majonéz
- Ünnepi vadrizs
- Vaníliás sütőtökkrém

Sushi workshop - 2012. november 23.
- 3 színű oshisushi
- Lazac temarisushi
- Gomoku chirashisushi
- Inarisushi
- Sobasushi

Marmorstein péksége - 2012. november 17.
- Rozsos parasztkenyér
- Tejes kifli
- Kovászos baguette mákkal

Flexiteriánus - 2012. november 16.
- Sütőtökös piros thai curry jázminrizzsel - Csirkés piros thai curry jázminrizzsel
- Vegán gőzgombócok - Sertés gőzgombócok
- Tofu chan chan stílusban - Lazac chan chan stílusban
- Őszi saláta édesköménnyel, körtével és gorgonzolával - Karamellizált édeskömény crostini datolyasziruppal

Hagyományos francia cukrászat - 2012. november 15.
- Éclairs (csokoládés krém)
- Religieuses (vaníliás és kávés krém)
- St. Honoré (St. Honoré krém)
- Paris-brest (Paris-brest krém)

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2012. november 5.
- Sütőben sült friss füge kecskesajttal és datolyasziruppal, kovászos kenyér crostini
- Karfiol leves mandulaliszttel és creme fraiche-sel
- Spenót és sütőtök lasagna, sült céklasaláta
- Fűszeres füge tart török joghurttal

Nemzetközi zsidó konyha - 2012. október 25.
- Spenótos lazacos hal-leveles tésztából
- Lazacos avokádó saláta
- Tejszínes, rukkolás halas farfalle, magos salátával
- Izraeli saláta
- Klasszikus édes kugli (túrós)

Bonbon készítés - 2012. október 13.
- Csokoládé történet
- A kakaóbabtól a csokoládéig
- Csokoládé temperálás
- Vajkaramellás salee
- Csokoládé ganache
- Négy fűszeres forró csokoládé

Flexiteriánus - 2012. október 12.
- Tofu steak citromos balzsamos szószban
- Sütőben sült csirke citromos balzsamos szósszal
- Klasszikus Cézár saláta
- Vegán Cézár saláta
- Sheperd pite
- Vegetáriánus Sheperd pite

Leves költészet - 2012. október 11.
- Gazdag zöldségleves alap
- Miso leves gazdag zöldségleves alappal, csírákkal és zöldhagymával
- Csípős répa-sütőtök krémleves
- Szívet melengető lencse és árpa krémleves
- Vegán chili

Marmorstein péksége - 2012. október 6.
- Rozsos parasztkenyér
- Tejes kifli
- Kovászos baguette mákkal

Hagyományos francia cukrászat - 2012. október 6.
- Citromos tart (Pate Sucrée)
- Csokoládés tart (Sablée Breton)
- Sodó torta - Flan pâtissier (Pate Brisée)
- Csokoládés rózsás pite (Chocolate Sablée Rosace)
- Kakós rolád (Sablée Roulade)

Hétköznapi vacsorák újragondolva - 2012. október 5.
- Krémes füstölt makréla fetachini
- Kuszkusszal töltött gomba
- Sabich szendvics
- Körtés vöröslencse ragu feta gombócokkal
- Csirkés répás rizs

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2012. október 1.
- Meze választék: égetett padlizsán és gránátalma krém, sütőtök tahini krém, répa saláta, pita kenyér
- Csípős paradicsom csicseriborsó leves
- Maqluba zöld salátával és gránátalmás öntettel
- Citromos búzadara sütemény

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2012. szeptember 28.
- Édes és csípős káposzta saláta
- Batu sambol (Sri-lankai padlizsán mártogatós)
- Naan kenyér
- Pirított vízi spenót halszósszal
- Nasi goreng
- Shumai

Gyógyító ételek - 2012. szeptember 24.
- Sütőtökös hagymaleves
- Mézes mustáros pirított tofu cukkini szalmával
- Gyömbér mártás
- Sült padlizsán
- Majorannás serpenyős burgonya
- Csípős-édes káposzta saláta
- Meleg fűszeres must
- Füge torta

Húsmentes Hétfői Vacsora Klub - 2012. szeptember 3.
- Kukorica és csicseriborsó fritter lime chili sóval
- Paradicsom krémleves crostinivel
- Nyers tabulé
- Kukoricahaj rizottó
- Pirított szejtán korianderes őszibarack szósszal
- Vegán bogyós gyümölcsös galette

***

Sushi workshop - 2012. június 8.
- Sobasushi (Soba shitakeval, répával, kaliforniai paprikával - tekercs)
- Temarisushi (Rizs "labdák" lazaccal és kapribogyóval)
- Gomokusushi (Lótuszgyökér, répa, kanpyo, aprított tojás, rák)
- Inarisushi (Abura rage - sült tofu)
- Oshisushi (Füstölt hal nyomott - sajtolt - sushi)

Keserédes csokigyár: bonbon készítés - 2012.  június 2.
- Praliné történet
- Csokoládé temperálás
- Rózsaborsos fehér csokoládé bonbon szilikon formában készítve
- Mandulamarcipán étcsokoládéban (vágott bonbon)
- Mézes-málnás étcsokoládé ganache polikarbonát formában készítve (öntött bonbon)

Ráhel asztala - 2012. május 31.
- Hagymás tojás  füstölt lazaccal avokádóval
- Bazsalikomos gefilte fis
- Diós hal mazsolás rizzsel
- Húskugli zöld spárgás, füstölt libamelles rizottóval
- Gyömbéres mandulás mézes sütemény

Diabetes konyha - 2012. május 28.
- Reggeli barnarizs mákkal párolt körtés mártással
- Zöldséges klub szendvics növényi pástétommal salátával
- Fafülgombás zöldségleves árpa betéttel 
- Mandulás cukkini  barna rizzsel
- Zöldsaláta növényi joghurt dresszinggel.
- Almás köles pite

Marmorstein péksége - 2012. május 19.
- Kovászos parasztkenyér
- Ciabatta szárított paradicsommal töltve
- Focaccia - rozmaringgal megszórva
- Sourdough baguette

Izakaya, a japán tapas - 2012. május 18.
- Friss tofu és 100 napos tojás saláta szezám öntettel
- Agedashi tofu (olajban sült tofu dashiban)
- Sült marinált csirke japán chilivel és majonézzel
- Serpenyőben sült tonhallal töltött gombócok
- Rák és spenót yuzukosho (japán citrus és zöld chili krém) tészta
- Grillezett rizsgolyók teában

Keserédes csokigyár: bonbon készítés - 2012. május 12.
- Praliné történet
- Csokoládé temperálás
- Rózsaborsos fehér csokoládé bonbon szilikon formában készítve
- Mandulamarcipán étcsokoládéban (vágott bonbon)
- Mézes-málnás étcsokoládé ganache polikarbonát formában készítve (öntött bonbon)

Cinco de Mayo - 2012. május 4.
- Chili con carne
- Sopes (vastag tortilla csirkehússal, salsaval)
- Gordita (töltött kukoricás sós sütemény)
- Flan (mexikói pite)
- Tequilás garnélarák

Marmorstein Péksége - 2012. április 28.
- Kovászos parasztkenyér
- Ciabatta szárított paradicsommal töltve
- Focaccia - rozmaringgal megszórva
- Sourdough baguette

Vasárnapi ebéd - 2012. április 27.
- Diós, zelleres sajt saláta
- Kakukkfüves gombaleves vajas galuskával
- Fűszeres malac császártekercs ropogós, pirított burgonyával
- Vörösborban párolt körte Bourbon vaníliás krémsajttal

Hétvégi dim sum - 2012. április 14.
- Rák shumai
- Vegetáriánus tavaszi tekercs
- Ínyenc retek és shiitake gomba pogácsák
- Congee (rizskása) többféle feltéttel
- Vegetáriánus gőzgombóc
- Fot gao (gőzölt édes kenyér)
- Édes rizslabdák

Sushi workshop - 2012. április 13.
- Sobasushi (Soba shitakeval, répával, kaliforniai paprikával - tekercs)
- Temarisushi (Rizs "labdák" lazaccal és kapribogyóval)
- Gomokusushi (Lótuszgyökér, répa, kanpyo, aprított tojás, rák)
- Inarisushi (Abura rage - sült tofu)
- Oshisushi (Füstölt hal nyomott - sajtolt - sushi)

Mexikói fiesta Patricio-val - 2012. április 6.
- Guacamole
- Nachos
- Mexikói tinga - csirke csípős paradicsomszósszal
- Churros
- Piros majonéz salsa
- Saláta feketebabbal, korianderrel és ananásszal

Bárányos húsvét - 2012. március 23.
- Kecskesajtos bárányhús gombócok, kevert salátával, sárgarépa tzatzikivel
- Tavaszi bárány csorba
- Pikáns báránybordák  citromos burgonyával
- Pisztáciás rétes

Hal a pácban - 2012. március 17.
- Gyömbéres-szójás párolt hal (tengeri sügér)
- Juharszirupos lazacsült (lazac)
- Spenóttal grillezett cápaharcsa (pangasius)
- Vajhal édes-savanyú paprikával (vajhal)
- Édesköményes lazactatár (lazac)
- Köretek hozzá: gyömbéres sárgarépa, kapros apró krumpli, pirítós a tatárhoz

Keserédes csokigyár: húsvéti nyalánkságok - 2012. március 17.
- Csokoládé temperálás
- Csokitojás, csokinyuszi - üreges formák öntése
- Pisztáciás húsvéti formák - Tömör csokiforma öntése
- Locsolóajándék - csokoládé nyalóka
- Tojáslikőrös bonbonkosárka

Obento, japán piknik - 2012. március 16.
- Sanshoku onigiri (Rizs labdák 3 színben)
- Hourensou no tamagoyaki (Japán omlett spenóttal)
- Mini skót tojás
- Ninjin no gomaae (Répa és szezám saláta)
- Amagara torisoboro (Édes-sós darált csirke)
- Asazuke (Gyors savanyított zöldségek)
- Kinpira (Pirított gyökérzöldségek)
- Broccoli no hamumaki (Párolt brokkoli sonkával)

Buon appettito! - 2012. március 10.
- Nápolyi garnélarák chilis krémszósszal
- Cabroncitos bruschetta pestoval és kecskesajttal
- Polenta palacsinta ricottaval és szárított paradicsommal
- Risotto vadon termő gombákkal és parmezán forgáccsal
- Crema al limoncello

Mexikói fiesta Patricio-val - 2012. március 2.
- A híres charros bableves
- Rák ceviche avokádó koriander mártogatóssal
- Csirke fajitas babpürével
- Tequila mousse
- Ropogós tacos kaktusszal

Ráhel asztala - 2012. március 1.
- Húsleves Pészachi levesbetétekkel (ünnepi hagymás maceszgombóc, maceszos húsgombóc, pészachi palacsinta csíkok)
- Pészachi fánkocskák
- Rozmaringos Pészachi kenyérkék
- Medvehagymás bundás macesz
- Szaftos hagymás borjúszeletek maceszos tarhonyával, narancsos céklás tormával
- Csokoládés macesztorta
- Kávé koszorúk

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2012. február 18.
- Sült julienne krumpli szárított rákkal
- Thai csípős répa saláta
- Lumpia (fülöp-szigeteki tavaszi tekercs)
- Sertésborda 5, 4, 3, 2, 1
- Ragacsos rizs bambusz levélbe csomagolva

Izakaya, a japán tapas - 2012. február 17.
- Friss tofu és 100 napos tojás saláta szezám öntettel
- Agedashi tofu (olajban sült tofu dashiban)
- Sült marinált csirke japán chilivel és majonézzel
- Serpenyőben sült tonhallal töltött gombócok
- Rák és spenót yuzukosho (japán citrus és zöld chili krém) tészta
- Grillezett rizsgolyók teában

Falatkák terítéken - 2012. február 11.
- Édesköményes lazac tatár kapros blinin
- Spenótos hasé
- Grillezett kacsamell céklalekvárral
- Paprikalekváros sajtfalatkák
- Fűszeres pirított dió
- Zsályatempura
- Eperszemek bundában, fehércsokoládés sajtkrémmel

Valentin napi csokigyár - 2012. február 11.
- Csokoládé élettani hatásai, bonbonok fajtái
- Rózsás-málnás trüffel
- "Kiszúrt" csokiszívek
- Valentin nyalókák

Bor & Gasztro (Valentin napi különkiadás) - 2012. február 10.
Aperitif: SUMARROCA Cava Brut Rose, Spanyolország
1. Fogás: Csirkemáj pástétom savanyított céklával és krutonnal
Bor: CHATEAU DU ROUET Tradition Cuvée Réservée Rosé /2010, Franciaország
2. Fogás: Osztriga és spenót gumbo
Bor: VINA REQUINGUA Puerto Viejo Sauvignon Blanc Reserva /2010, Chile
3. Fogás: Pirított karfiol kakaóval és fleur de sel-el
Bor: SIMONSIG Simonsig Gewurztraminer /2009, Dél-Afrika
4. Fogás: Égetett kacsamell ötfűszeres birsalmával
Bor: PETER LEHMANN Peppers Marananga Cabernet Sauvignon /2004, Ausztrália
5. Fogás: Csokoládé trüffel szicíliai pisztáciával és brandyben áztatott szilvával
Bor: CALEM - Fine Ruby Port, Portugália

Új vegetáriánus - 2012. február 4.
- Hijiki kaviár blini tofu tejföllel
- Téli zöldségleves árpagyönggyel, krutonnal (kovásszal készült kenyérből)
- Karfiol püré spenóttal
- Házi szejtán vörösborban, téli gyümölcsökkel párolva
- Karamellizált bakchoy
- Magos nappa káposzta saláta
- Áztatott mandarin mascarpone krémmel

Csirkefogó - 2012. január 28.
- Ropogós csirkeszárnyak almaszósszal és savanyú szósszal (Chef Maki édesanyjának receptje)
- Ajiaco (kolumbiai csirke ragu)
- Csirkemell szilvával, fügével és mandulával töltve
- Yakitori

Keserédes csokigyár: Bonbon készítés - 2012. január 27.
- Csokoládé temperálás
- Rózsaborsos fehér csokoládé bonbon szilikon formában készítve
- Mandulamarcipán étcsokoládéban
- Mézes-málnás étcsokoládés ganache polikarbonát formában készítve

Ráhel asztala - 2012. január 26.
- Gefillte Fisch variációk (hagyományos, lazacos, bazsalikomos)
- Ájer lájber cibelesz - másképp
- Gerslis rizottó libamell szeletkékkel
- Hámán táska (mákos, diós, lekváros töltelékkel)

Melengető ételek - 2012. január 21.
- Marhahúsos, sült káposztasaláta
- Árpagyöngyös lencseleves füstölt liba kolbásszal
- Juhtúrós sztrapacska pirított tökmaggal és karamellizált  lilahagymával
- Almás palacsinta fahéjas akácmézzel

***

Sushi workshop - 2011. december 10.
- Umekyu soba sobasushi (Soba uborkával és savanyú szilvával - tekercs)
- Temarisushi (Lazac kapribogyóval "labdák")
- Gomokusushi (Lótuszgyökér, répa, kanpyo,  zöld levelek, aprított tojás, rák)
- Friss angolna sajtolt sushi

Keserédes csokigyár - 2011. december 10.
- Csokoládé tallér
- Kétféle trüffel
- Karácsonyi nyalóka

Mexikói fiesta Patricio-val - 2011. december 2.
- Jalappeno paprikák
- Csirke enchiladas
- Mexikói édes saláta
- Guacamole
- Agua de horchata

Ráhel asztala - 2011. december 1.
- False fis leves
- Füstölt libamelles húsgolyók gombás raguval, latkeszben
- Hremzli (spenótos-fokhagymás, zöldséges-rozmaringos, almás)
- Lochsen kugli

Sushi workshop - 2011. november 12.
- Umekyu soba sobasushi (Soba uborkával és savanyú szilvával - tekercs)
- Temarisushi (Lazac kapribogyóval "labdák")
- Gomokusushi (Lótuszgyökér, répa, kanpyo,  zöld levelek, aprított tojás, rák)
- Friss angolna sushi

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2011. november 12.
- Tom yum kun (Thai rákleves)
- Singapore bifun
- Korean bulgogi salátába tekerve
- Párolt (gőzölt) shumai

Liba galiba nélkül - 2011. november 4.
- Hízott libamáj serpenyőben sütve saját zsírjában
- Sütőtök krémleves zöldalma csíkokkal és füstölt libamell pörccel
- Mézes libamell szeletek szentbékállai brandyben párolt körtével
- Gesztenye szuflé

Új vegetáriánus - 2011. október 29.
- Sütőtök és zsálya krémleves kardamom gombóccal
- Pirított zöldbab tormával és szeletelt mandulával
- Őszi saláta körtével és gorgonzolával
- Gomba szuflé vargánya szósszal
- Birsalma tart

Tex-Mex - 2011. október 28.
- Tortilla leves
- Nachos
- Pico de Gallo
- Csirke/hal tacos
- Saláta feketebabbal, korianderrel és ananásszal
- Sopapilla csípős méz szósszal

Ráhel asztala - 2011. október 27.
- Klasszikus húsleves maceszgombóc variációkkal
- Újévi lazacderék
- Sütőtökös krumplis kugli
- Gránátalmás rukkola saláta
- Honiglekach és mézes sófár sütemény

Mindennapi kenyerünk zöldséglekvárral és chutney-val - 2011. október 21.
- Datolyás cipók
- Mediterrán töltött kenyér
- Sütőtökös focaccia
- Vadrizses kenyér
- Lilahagyma lekvár
- Sütőtökös chutney
- Zsályás birsalma lekvár

Levesek, egytálételek egy picit másképp - 2011. október 15.
- Caldo verde leveleskellel
- Ázsiai tésztaleves spenóttal, csirkével és mungóbab tésztával
- Körtés vöröslencse ragu feta gombócokkal
- Fekete kagyló és sütőtök curry rizzsel

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2011. október 14.
- Nasi lemak (Maláj kókuszos rizs sambal-lal - chili alapú szósz)
- Csirke satay
- Kínai gőzgombóc
- Dorayaki (Japán palacsinta azuki babkrémmel töltve)

Japán házi konyha - 2011. október 1.
- Kushikatsu édes miso szósszal (Japán sült hús és zöldség nyárson édes miso szósszal)
- Reszelt káposzta
- Rizs
- Miso leves szezonális zöldségekkel
- Ohitashi (Meleg zöldség)

Sushi workshop - 2011. szeptember 30.
- Umekyu soba temakisushi (Soba uborkával és savanyú szilvával - tekercs)
- Temarisushi (Lazac kapribogyóval, aprított omlett "labdák")
- Gomokusushi (Lótuszgyökér, répa, kanpyo, shiitake gomba, zöld levelek, aprított tojás, rák)
- Friss angolna sushi

***

Haladó makrobiotika, vegán nemzetközi ízek - 2011. július 2.
- Krémes vöröslencse leves
- Quina és tofu sajt hijiki saláta
- Préselt saláta citromhéjjal
- Párolt zöldek ume szilvaecet szósszal
- Pácolt gyömbér
- Mandulatej

Makrobiotikus vegán egészséges édességek - 2011. július 1.
- Vegyes gyümölcs tart
- Mandulakrém
- Sárgabarack szósz
- Brownies
- Rizstej puding
- Mandulakeksz

Sushi workshop - 2011. május 28.
- Lazac oshizushi
- Inarisushi
- Gomoku chirashizushi / Chakin zushi
- Sushi rizs

Tex-Mex - 2011. május 27.
- Guacamole
- Krémes kukorica leves tortilla chips-szel
- Saláta lime-koriander öntettel
- Feketebab és cukkini quesadilla pirított piros kaliforniai paprika szósszal
- Mexikói rizspuding

Közel-keleti vegetáriánus konyha Elliott Prag-gal - 2011. május 20.
- Za-atar kenyér
- Baba ghanouj (padlizsánkrém)
- Muhammarah (közel-keleti csípős paprika mártogatós)
- Csicseriborsó leves
- Mujadarah (közel-keleti lencsés rizs étel)
- Marokkói saláta
- Okra paradicsomszószban
- Mandulával töltött datolya
- Aszalt sárgabarack mascarponeval
- Basbousa sütemény (közel-keleti szirupos búzadara sütemény)

Új vegetáriánus - 2011. május 19.
- Hideg zöld spárga leves naranccsal
- Feketebab és rizs burger
- Vegán bazsalikom aioli
- Házi ketchup
- Frissen sütött tönkölyzsemle
- Tavaszi saláta snidling virágokkal és krémes eper öntettel
- Cukkini torta kandírozott szárított paradicsommal

Bor & Gasztro - 2011. május 13.
Bor: BARBADILLO Sherries Antonio Barbadillo Solear Manzanilla, Spanyolország
1. Fogás: Lazac sushi lazac kaviárral és szójaszósz zselével
Bor: TOHU Sauvignon Blanc, Új-Zéland
2. Fogás: Pármai sonkába tekert spárga ropogós szezámmag köpenyben
Bor: PETER LEHMANN Weighbridge Chardonnay (Stelvin), 2006, Ausztrália
3. Fogás: Burgonya és füstölt makréla gratin
Bor: TORNAI Top Selection Somlói Aranyhegy Olaszrizling, 2007, Magyarország
4. Fogás: Bárány mentával és borsópürével
Bor: SKALLI Terra Vecchia Reserve Merlot-Nielluccio Rouge, 2008, Franciaország
Bor: SIMONSIG Frans Malan Reserve, 2003, Dél-Afrika
5. Fogás: Eper granita bazsalikommal
Bor: PERE VENTURA Cava Rosat Semisec, Spanyolország

Ázsiai tésztagyár - 2011. május 5.
- Vegetáriánus jajamien füstölt tofuval (kínai)
- Miso ramen (japán)
- Szingapúri bifun (rizstészta)
- Naengmyeon (koreai hideg tészta)

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2011. április 29.
- Vegán gombás gőzgombóc
- Rák tavaszi tekercs almás édes-savanyú szósszal
- Nasi Goreng (szingapúri sült rizs)
- Thai édes fekete rizspuding

Kínai gyógyító konyha - 2011. április 19.
- Kínai tésztaleves
- Káposzta kelet-indiai módra
- Roston sült tofu citrommártással
- "Prágai" burgonya
- Csípős-savanyú saláta
- Ünnepi köles puding

Egészséges édességek - 2011. április 16.
- Csokoládé torta csokoládé ganache-sal (vegán)
- Rebarbara-eper "crumble" (vegán)
- Fekete szezám kókuszfagylalt kandírozott gyömbérrel
- Gyümölcszselé citromos kesudió krémmel

Újdonsült húsvéti ételek - 2011. április 14.
- Kenyérben sült sonka
- Mézes levendulás báránybordák
- Csőben sült burgonya
- Koriander chutney
- Rebarbarás morzsás sütemény

Tex-Mex - 2011. április 9.
- Újra sütött pinto bab
- Vegetáriánus chimichanga reszelt jégsalátával, paradicsommal, avokádóval
- Chips és salsa
- Sopapillas mézzel

Sushi workshop - 2011. április 9.
- Lazac oshizushi
- Inarisushi
- Gomoku chirashizushi / Chakin zushi
- Sushi rizs

Bor & Gasztro - 2011. április 8.
1. Fogás: Füstölt tőkehal roumelade szósszal
2. Fogás: Medvehagyma arancini
3. Fogás: Krémes kucsmagomba
4. Fogás: Párolt póréhagyma nage vaj szósszal
5. Fogás: Sült padlizsánba tekert tanyasi csirke
Bor: TOHU Pinot Noir, 2007, Új-Zéland
6. Fogás: Közel-Keleti mini bárány burger
7. Fogás: Kókuszos gránátalmás fagylalt kandírozott dióval és fügeszósszal

Az új vegetáriánus - 2011. március 31.
- Vegetáriánus timbale medvehagyma pestoval (vegán opció)
- Meleg friss tavaszi saláta friss fűszerekkel (vegán)
- Krémes polenta pirított gombával cabernet balzsam szósszal
- Karamellizált édeskömény (vegán)
- Gyümölcs zselé kesudió krémmel (vegán)

Japán házi konyha - 2011. március 26.
- Gomoku chirashizushi (5 színű kevert rizs)
- Agedashi tofu (sült tofu dashi szósszal)
- Osuimono (japán erőleves)
- Matcha mousse

Ráhel asztala - 2011. március 24.
- False Fis (leves)
- Hideg előételek: töpörtyű, avokádós tojáskrém, ineresz
- Töltött libanyak variációk
- Libacomb krumplis hremzlivel
- Rugelach

Sushi workshop - 2011. március 19.
- Lazac oshizushi
- Inarisushi
- Gomoku chirashizushi / Chakin zushi
- Sushi rizs

Hal a pácban - 2011. március 17.
- Gyömbéres, szójás párolt hal
- Juharszirupos lazacsült
- Spenóttal grillezett tengeri süllő
- Tőkehal édes-savanyú paprikával

Bor & Gasztro - 2011. március 11.
1. Fogás: Uborka lazacikrával, megtöltve aiolis ráksalátával
Bor: Sumarroca Cava Brut Nature, Spanyolország
2. Fogás: Onsen tamago ikrával, olaj, metélőhagyma
Bor: Banfi Serena Sauvignon Blanc Toscana IGT, Olaszország
3. Fogás: Zöldség timbale Gruyere sajttal
Bor: Simonsig Simonsig Chardonnay / 2006, Dél-Afrika
4. Fogás: Ázsiai paella   
Bor: Chateau Du Rouet Tradition Cuvée Réservée Rosé / 2009, Franciaország
5. Fogás: Vörös miso kacsa, lótuszchips, csípős brokkoli szár brunois
Bor: Peter Lehmann Weighbridge Shiraz / 2006, Ausztrália
6. Fogás: Zöldtea krém felfújt   
Bor: Castano - Monastrell Dulce / 2006, Spanyolország

Tengernyi finomság - 2011. március 10.
- Osztriga és spenót gumbo
- Rák és avokádó saláta uborkával és grapefruittal
- Makréla miso szószban
- Escabeche - ázsiai stílusban

Japán házi konyha - 2011. február 26.
- Kamonanban soba (Soba kacsamellel, póréhagymával kuzu szószban)
- Hakusai no asazuke (Kínai kel gyors savanyítással)
- Kabocha to kuri no oyaki (Sütőtök és gesztenye oyaki)
- "Kinpira" lótuszgyökérből
- Hourensou no ohitashi (Blansírozott spenót bonito pehellyel)

Ráhel asztala - 2011. február 17.
- Libaleves maceszgombóccal
- Hremzli
- Hagymás libamell maceszos tarhonyával és latkesszel
- Maceszos almás sütemény

Farsangi forgások - 2011. február 10.
- Vegán cukormentes köles fánk mazsolával
- Tejtermékmentes dupla csokis sült fánkok
- Lángos kecskesajtos céklakrémmel
- Lángos hijiki kaviárral és tejföllel
- Ázsiai szezámmagos fánkok

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2011. február 5.
- Thai tápióka gyöngy kókusztejben banánnal és kókuszpehellyel
- Kínai serpenyőben sült gombócok
- Indonéziai sült tofu chilivel és mogyorószósszal
- Bahn xeo (vietnámi kókusz palacsinta babcsírával és rákkal)

Bor & Gasztro - 2011. február 4.
1. Fogás: Thai sült hal uborka relish-el
Bor: Tohu Sauvignon Blanc, Új-Zéland
2. Fogás: Taro burgonya fehérborban megfőzve yuzu héjjal
Bor: Bogdán Primavera, Rizlingszilváni, 2009, Magyarország
3. Fogás: Sütőtök Nanban stílusban
Bor: Simonsig Gewuztraminer, 2007, Dél-Afrika
4. Fogás: Kacsa konfit tamarind gastrique-kal
Bor: Borműhely Campus vörös, 2009, Magyarország
5. Fogás: Polenta kockák gombával, karamellizált hagymával és cabernet balzsamecet szósszal
Bor: Jekl Il Primo, 2007, Magyarország
6. Fogás: Vegán „red velvet” torta
Bor: Peter Lehmann Black Queen Sparkling Shiraz, 2005, Ausztrália

Mindennapi kenyerünk - 2011. február 3.
- Feta sajtos kenyér cserépben
- Vadrizses kenyér
- Rozmaringos olajbogyós focaccia
- Angol muffin

***

Egészséges édességek - 2010. december 11.
- Teljeskiörlésű matcha és pisztácia biscotti
- Mochi hólabdák gesztenyével
- Banán split vegán kókusz-gránátalma fagylalttal
- Glutén- és tejmentes feketebab csokoládé brownie

Karácsonyi vendégváró finomságok - 2010. december 9.
- Fehérbab püré leves fokhagymás pirítóssal
- Szilvával töltött diós csirkemell juhtúrós rakott burgonyával
- Mascarpones gesztenye mousse

Karácsonyi édességek - 2010. december 4.
- Vegán „red velvet“ cupcake vanília krémmel
- Fehércsokoládés pisztáciahab (tejtermék mentes)
- Mochi hólabdák
- Gesztenyeméz-kardamom-narancsvirág keksz

Szórakoztatás és party ételek - 2010. december 2.
- Tökmagos kecskesajttal töltött sült paprika
- Almás zellersaláta diós hátszínnel
- Fogassal és parajjal töltött szezámos rétes
- Kolbásszal és kelkáposztával töltött kifli
- Vaníliás túrókrém szőlőlekvárral és piskótával
- Csokoládés-mandulás rétes áfonyavelővel

Délkelet-ázsiai utcai finomságok - 2010. november 27.
- Okonomiyaki (Japán lepény káposztával)
- Maláj csirke curry roti canai-val
- Vegetáriánus gőzgombócok
- Banh mi (Vietnám szendvicsek)
- Thai sült halpogácsák gyorsan savanyított uborkával

Levesek, egytálételek - 2010. november 13.
- Mediterrán cassoulet baguette-tel (vegetáriánus)
- Sütőtök és alma ragu friss fűszeres sajtos gombóccal
- Garnélarák laksa (maláj kókuszos curry tésztaleves)
- Mézes-gyömbéres wokban pirított zöldség tofuval
- Indiai burgonya és karfiol filo korma ki kari-val (karamellizált hagymás joghurt szósz) és kékszőlő chutney-val

Magyar konyha - 2010. november 12.
- Friss téli saláta dijoni mustáros vinegrettel
- Sertésszűz laskagomba paprikással és juhtúrós galuskával
- Sütőtök-mák torta

Ráhel asztala - 2010. november 11.
- Ájer Lájber Ciberesz (hagymás tojás rukkola ágyon)
- Gerslis rizotto hagymás libamellel
- Tormás céklasaláta
- Hámán táska (diós, mákos, szilvalekváros töltelékkel, hagyományos ünnepi-purimi sütemény)

Tengernyi finomság - 2010. október 16.
- Kagylós krémleves sütőtökkel és fehér misoval
- Shinjyou garnélarák
- Lazacos korianderes krokett lime gribiche mártással
- Hal sóban és tojásfehérjében sütve
- Kapros uborkasaláta arame-val

Magyar konyha - 2010. október 14.
- Csípős kukorica krémleves
- Kacsamell káposztával töltött burgonyával és paprikás csiperkegombával
- Vaníliás diógrillázsos palacsinta

Japán házi konyha - 2010. október 2.
- Grillezett onigiri zöldhagymával és misoval
- Onigiri grillezett sós lazacfilével töltve
- Onigiri umeboshi-val és shiso-val
- Dashi
- Rizs
- Gyökérzöldség miso leves
- Zöldbab szezámmal
- Japán omlett darált csirkehússal

Japán házi konyha - 2010. szeptember 24.
- Onigiri - 3 fajta fog készülni (grillezett onigiri zöldhagymával, misoval; onigiri grillezett lazaccal töltve; onigiri umeboshival (japán szilva ecet) és shisoval)
- Miso leves - gyökérzöldség miso leves
- Zöldbab és szezám
- Tamagoyaki - japán omlett darált csirkehússal
- Sütőtök tempura
- Meglepetés édesség

Új vegetáriánus - 2010. szeptember 23.
- Vegán kukorica krémleves tortilla chips-szel
- Kukoricás sajtos tamale
- Vegán fajita teljeskiörlésű tortillaval
- Tofu tejföl
- Avokádó és füge salsa
- Rizs és bab
- Mexikói csokoládé fagylalt

Ráhel asztala - 2010. szeptember 22.
- Lazacos „gefillte fish“
- Kacsamell almás-gyömbéres szósszal
- Krumplis kugli
- Cimesz
- Gyümölcskenyér

***

Kínai gyógyító konyha - 2010. június 17.
- San Choy Bau - wokban sült zöldségek salátalevélbe töltve
- Csípős savanyú tésztaleves
- Zöld curry burgonyával, padlizsánnal idényzöldséggel
- Kínai pirított rizs dióval
- Párolt bok choy
- Karamellizált idény gyümölcs borban párolva - datolyás kesudió habbal

Flexiteriánus - 2010. június 10.
- Vegetáriánus enchilada spenóttal, feketebabbal és kölessel / Enchilada hallal
- Sült paprikaszósz
- Vegán bibim bap / Bibim bap marhahússal (koreai rizses egytálétel)
- Csípős miso szósz
- Füstölt tofu salátakehelyben / Darált sertéshús salátakehelyben

Kínai gyógyító konyha - 2010. március 25.
- Szecsuani zöldséges rétes balzsamos-juharszirupos mártással
- Póréhagymás sárgarépa krémleves metélőhagymával
- Erdei gombás sült tészta szójaszósszal
- Tavaszi saláta mungóbabcsírával, rizsecettel
- Vaníliás-kardamomos gyümölcsrizs, karobos csoki mártással

Olasz lakoma - 2010. március 8.
- Arancini gombával, mozzarellával töltve
- Káposztasaláta gránátalma-vinaigrettel, pirított mandulával
- Paradicsomos ragu friss tagliatellével
- Vegán kávés pannacotta kókusztejjel

Új vegetáriánus - 2010. március 6.
- Zöldség “bouillon” friss spenótos gombócokkal
- Retek carpaccio zellerszívvel és szarvasgomba olajjal
- Beluga lencse rétestésztában aszalt paradicsommal, piros és zöld krémes szósszal
- Török joghurttorta kardamomos vérnarancs sziruppal

Lurkók a konyhában - 2010. február 7.
- Ravioli sütőtök és csicseriborsó töltelékkel
- Fűszeres paradicsomszósz
- Vegán tészta

Tengernyi finomság - 2010. február 6.
- Bambusztálon gőzölt hal rizspapírban
- Pa Jun - Koreai palacsinták újhagymával és tenger gyümölcseivel
- Garnélarák szezámos joghurttal
- Bundázott halszeletek paradicsomszósszal

Japán házi konyha - 2010. február 5.
- Hijiki shiitake gombával
- Kabu no misoshiru - Miso leves sörretekkel
- Dashi (japán levesalap)
- Tori no tatsuta age - Sült csirkecomb pácolva
- Sengiri kyabetsu to goma doreshingu - Káposztasaláta szezámöntettel
- Gohan - Főtt rizs

***

Egészséges édességek - 2009. november 27.
- Sütőtökpite
- Vegán blintz almás-birsalmás töltelékkel
- Mogyoróvajas sütik
- Alma karamell-köpönyegben

Japán házi konyha - 2009. november 24.
- Butaniku no shogayaki (vékonyra szelt sertés gyömbér szószban)
- Kaiso salada (tengeri alga saláta szezámos dresszinggel)
- Gohan (párolt rizs)
- Misoshiru (miso leves)
- Ohitashi (dashiban párolt kínai kel tojással)

Flexiteriánus - 2009. november 20.
- Lazac chan chan yaki/Tofu chan chan yaki (észak-japán specialitás)
- Csirkeragu vöröslencsével és körtével/Ricotta gombócok vöröslencsével és körtével
- Dinsztelt kelbimbó római köménnyel, pancettával, shiitakével

Makrobiotikus konyha - 2009. október 26.
- Koreai wakame leves reszelt gyömbérrel
- Fehér hal szezámmagbundában fetuccini ágyon (teljes kiőrlésű- és gesztenye lisztből) krémes gombamártással
- Sült zöldség saláta mazsolás olívaolajos dresszinggel, quinoa csírával
- Nyers sajttorta datolyával és agavéval

Japán házi konyha - 2009. szeptember 25.
- Gőzölt tojás csészékben
- Sült tofu
- Kínai kel gyors savanyítással
- Miso leves sütôtökkel
- Rizs fôtt hijikivel

***

Egészséges édességek - 2009. május 22.
- Cukormentes banánsüti
- Diós kekszek juharsziruppal
- Epertorta
- Csokoládétorta eperöntettel

***

Ünnepi lakoma bűntudat nélkül - 2008. december 6.
- Lazacos halészlé kapribogyóval és fokhagymás piritóssal
- Zöldsaláta gránátalma öntettel és pörkölt dióval
- Quinoa piláf gombával és gesztenével
- Téli zoldséges melange
- Misoban pácolt bárány
- Sütőtök karamellás flan fahéjas tejszínhabbal



A változás jogát fenntartjuk.