Februárban egy új tanfolyammal bővítjük órarendünket. A nyers édességek kulináris világába fogja kalauzolni a cheftanoncokat Repka Ágnes. Megmutatjuk, hogyan lehet egy egészséges édesség nem lemondás, hanem valódi kényeztetés a testnek és léleknek egyaránt! Természet ihlette ízek és alapanyagok, izgalmas kompozíciók - glutén, cukor és állati termékek nélkül.
Ági egy vidéki, mindenevő családban nőtt fel, és a vendéglátó főiskolai évei alatt vált vegetariánussá. Több civil szervezetnél dolgozik, ahol megismerkedett az öko-tudatos életmód irányelveivel. A nyers ételekkel kapcsolatos tudást eleinte könyvekből, internetről, európai és észak-amerikai utazások által, majd a konyhában szerezte. Egy 2010-es többhetes, franciaországi út élményei és kedves barát, Joan van Rooijen (a Napeledel c. könyv szerzője) támogatása adta meg a kellő lendületet, hogy a saját étrendjében is központi (80-100% mértékben) szerepet kapjanak a nyers vegán ételek. 2011-ben elindult az ÉletKonyha, aminek egyik alapító tagja, és ahol gourmet vacsorákat szerveznek nyers vegán ételekkel.
Ági egy izgalmas menüsort állított össze:
- Nyers csokoládés, menta-spirulina golyó
- Olvadós fudge szelet ropogós dióval
- Vaníliás 'krémsodó'
- Marinált almás minipite gyömbéres morzsával
Az óra időpontja és helyszíne: 2015. február 27., 18:00-21:00 - AQUAMART szalon (1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49.)
Jelentkezni weboldalunkon tudtok!
* Várunk benneteket sok szeretettel! *
3 megjegyzés:
Üdvözlet!
Hol találhatóak a recept leírások a nyers édességekről??
Köszi, Rita
Jól néz ki :)
Köszi!
Megjegyzés küldése