2012. február 1., szerda

Leültünk a Díványra


Mindenkit megkérünk, az alábbi sorokat meghatottságtól elszoruló torokkal, remegő hangon olvassa.

Büszkén jelentjük be nektek, hogy a Makifood ezennel szélesre tárta kapuit, és örökbefogadta a Dívány gasztrorovatát. Közös szülöttünket Alapkonyhának kereszteltük. Ez az új rovat számunkra azért fontos, mert hiszünk abban, hogy mindenki meg tud tanulni főzni, ha van hova fodulnia segítségért. Hiszünk abban is, hogy számít az, hogy mit eszünk. És hiszünk abban, hogy képesek vagyunk az alapokat olyan formán továbbadni, hogy rovatunkat afféle lexikonként használva még a kezdők is elboldoguljanak.


A rovat cikkeit a Makifood munkatársai, gasztrobloggerek és újságírók írják, a témákat a főzőiskola szakemberei válogatták.

Bár sok-sok munka előzte meg a startot, mi nem csak ezzel készültünk az Alapkonyha indulására. Mától 10 napig kedvezményes áron regisztrálhattok bármely 3 (különböző) óránkra, és a teljesen kezdőknek szóló, 3 alkalmas Alapkonyha bérletre is. Az időpontokat és a tematikát a Kurzusaink menüpont alatt találjátok.

Olvassatok minket, adjatok ötleteket, írjatok kritikát, és gyertek főzni!


Nincsenek megjegyzések: