Kedves Chef tanoncaink!
Miközben Maki nagy örömmel babázik, a Makifood csapatának többi tagja már készül a következő hónapra szervezett tanfolyam újdonságokra.
Mivel a makrobiotikus konyha iránt továbbra is töretlen az érdeklődés, júniusi vendégoktatónk, Verbovszky Gabriella egyenesen Chicago-ból érkezik majd hozzánk, hogy makrobiotikus recepteket tanítson kezdőknek és haladóknak egyaránt. A kurzusokat a makrobiotikát még nem ismerőknek is bátran ajánljuk, hiszen olyan ételeket tanulhatnak meg elkészíteni, amelyek ugyan a makrobiotikus konyhára épülnek, de bármikor izgalmas, többfogásos vacsora készülhet belőlük.
A tananyag részét képezik majd például a következő fogások:
- Miso leves tofuval
- Narancsos köles
- Gőzölt fehérhal és "Cole Slaw"
- Feketebab saláta piros kaliforniai paprikával, petrezselyemmel és dióval
- Ohagi - japán desszert édes rizzsel és azuki pasztával
Ha érdeklődsz a makrobiotikus konyha alapjai iránt, vagy már gyakorlott makrobiotikus vagy és szeretnéd új, különleges receptekkel gazdagítani a repertoárod, várunk kezdőknek vagy haladóknak szóló tanfolyamainkon!
A fogásokat a család nem makrobiotikusan étkező tagjai is garantáltan értékelni fogják.
Tanfolyam időpontok és bővebb info: weblapunkon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése