2015. február 5., csütörtök

Nyers édességek a Makifoodnál


Februárban egy új tanfolyammal bővítjük órarendünket. A nyers édességek kulináris világába fogja kalauzolni a cheftanoncokat Repka Ágnes. Megmutatjuk, hogyan lehet egy egészséges édesség nem lemondás, hanem valódi kényeztetés a testnek és léleknek egyaránt! Természet ihlette ízek és alapanyagok, izgalmas kompozíciók - glutén, cukor és állati termékek nélkül.


Ági egy vidéki, mindenevő családban nőtt fel, és a vendéglátó főiskolai évei alatt vált vegetariánussá. Több civil szervezetnél dolgozik, ahol megismerkedett az öko-tudatos életmód irányelveivel. A nyers ételekkel kapcsolatos tudást eleinte könyvekből, internetről, európai és észak-amerikai utazások által, majd a konyhában szerezte. Egy 2010-es többhetes, franciaországi út élményei és kedves barát, Joan van Rooijen (a Napeledel c. könyv szerzője) támogatása adta meg a kellő lendületet, hogy a saját étrendjében is központi (80-100% mértékben) szerepet kapjanak a nyers vegán ételek. 2011-ben elindult az ÉletKonyha, aminek egyik alapító tagja, és ahol gourmet vacsorákat szerveznek nyers vegán ételekkel.


 Ági egy izgalmas menüsort állított össze:
- Nyers csokoládés, menta-spirulina golyó
- Olvadós fudge szelet ropogós dióval
- Vaníliás 'krémsodó'
- Marinált almás minipite gyömbéres morzsával

Az óra időpontja és helyszíne: 2015. február 27., 18:00-21:00 - AQUAMART szalon (1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49.)

Jelentkezni weboldalunkon tudtok!

* Várunk benneteket sok szeretettel! *


3 megjegyzés:

Ritu írta...

Üdvözlet!

Hol találhatóak a recept leírások a nyers édességekről??

Köszi, Rita

katalin írta...

Jól néz ki :)

Hogyan írta...

Köszi!