2014. május 21., szerda

Piacra fel!


Különleges óránk lesz május 24-én szombaton délelőtt! Olyan, amilyen még nem volt! A piacról fogunk indulni és egyszer majd csak kikötünk a konyhában! Mindezek mellett még a kreativitásotokat is megmozgatjuk! :)

Te is ismered azt az érzést, amikor megérkezel a piacra, és a varázslatos illatfelhők és a színpompás, roskadozó pultok között egyszer csak teljesen megfeledkezel arról, hogy mit is szerettél volna venni? Legújabb óránkon lehetőséged nyílik elsajátítani a piacozás művészetét! A konyhai keretek közül kilépve Sárdi Dani megmutatja, hogyan lehet a piaci vásárlás hatékony és felhőtlen szórakozást nyújtó szombat délelőtti elfoglaltság.

Összeállítottuk az órára az alábbi mintaként szolgáló menüsort, hogy lefessünk egy hangulatot arról, mi hogyan képzelünk el egy friss, szezonális hozzávalókból elkészített menüt. Ezen a napon azonban fontos szerepet szánunk az improvizációnak, így a menüt a spontán ötletek is alakíthatják majd!

Minta menüsor: Fokhagymás salátafőzelék buggyantott tojással, Zöldfűszeres csirkecombfilé, Fokhagymás mángoldos újkrumpli, Vegyes zöldsaláta málnás vinegrettel, Grízfelfújt epres-rebarbarás szósszal.

Tervezett program: Találkozó reggel 9 órakor a Hunyadi téri piacon, a hozzávalók közös bevásárlását követően közös főzés Sárdi Dani vezetésével a Makifood konyhájában, majd az elkészült ételek elfogyasztása. A résztvevők és a csomagok helyszínek közötti szállításáról gondoskodunk! A program a piac és az utak forgalmától függően a tervezettnél 1/2-1 órával hosszabb lehet.

Helyszínek: Hunyadi téri piac (1067 Budapest, Hunyadi tér 4-5.), Aquamart szalon (1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49.)

A piacos vásárlásra és a közös főzésre weboldalunkon tudtok jelentkezni!


Nincsenek megjegyzések: