2010. február 15., hétfő

Interjú a Fotel Magazin számára

Chef Makit ma délután Jókuti András interjúvolta meg a Fotel Magazin gasztro rovatának áprilisi számához. Makival gyerekkoráról, egyetemi éveiről és a szakács pálya felé vezető útról beszélgettek, sokat mesélt éttermi szakácsként szerzett tapasztalatairól, a manhattani Megu és Craft éttermekhez kötődő élményeiről. A magazin számára Maki ázsiai gyorsételeket készített.

A fogások:
Pa Jun-Koreai palacsinták újhagymával, friss gyömbérrel és chilivel. A palacsintákat shoyu, rizsecet, chili és szezámolaj keverékéből készült szósszal párosíthatjuk.
Rák tamarind pácban, salátalevélbe tekerve, friss korianderrel tálalva. Rák helyett csíkokra vágott tofu is marinálható a tamarinddal kevert pácban, így vegetáriánusok is gazdagíthatják repertoárjukat egy izgalmas ázsiai gyorsétellel.


Nincsenek megjegyzések: