2011. május 17., kedd

Chef Maki receptek a Két Szerecsen menüjén


Néhány hete a budapesti Két Szerecsen Étterem megkereste Makit egy közös kooperáció ötletével. Részleteket egyeztettünk, videót forgattunk, menüsort, recepteket állítottunk össze, próba főztünk, melynek eredményeként május 18-tól két héten keresztül az étteremben Maki néhány vegetáriánus, vegán ételét is készíteni fogják. Végre egy menő hely, ahol a vegetáriánusokra és vegánokra is gondolnak és olyan különleges ételekkel fogják őket várni, mint zöld spárga szezámmagköpenyben, vegán krémes zöldborsó leves barnarizzsel, vegán csokoládé torta eper coulis-val.

Menü:
- Zöldspárga szezámmagköpenyben (vegetáriánus)
- Krémes zöldborsóleves barnarizzsel (vegán)
- Mediterrán cassoulet baguette-tel (vegetáriánus)
- Ázsiai paella kókusztejjel
- Ravioli hallal és spenóttal, narancsos fehér misos "beurre blanc"
- Vegán csokoládé torta, eper coulis

Az étterem sok szeretettel vár mindenkit egy finom ebédre vagy vacsorára, mi pedig várjuk a visszajelzéseteket a megkóstolt ételekkel kapcsolatban.

Két Szerecsen Étterem
1065 Budapest, Nagymező u. 14.
Asztalfoglalás: +36 1 343 1984


Nincsenek megjegyzések: