2010. március 8., hétfő

Rövid szünet

Kedves Chef tanoncaink!

Mint már valószínűleg a legtöbben értesültetek róla, Chef Maki áprilisra babát vár, ezért múlt szombati Új vegetáriánus tanfolyamunkkal néhány hónapra hivatalosan is lezártuk a Maki által tartott tanfolyamokat és kismama szabadságra küldtük Őt. :) Míg Maki babázik, addig sem áll meg az élet a Makifoodnál, sőt! Március végére igazi újdonsággal készülünk, ekkor mutatkozik be a Makifoodhoz nemrég csatlakozott oktatónk, Poór Balázs. Balázs képzett séf, több évtizede dolgozik szakácsként, mindemellett a  Central European Traditional Chinese Medicine Association tagja, szakterülete a kínai és európai gyógyító konyha.

Március 25-én , csütörtökön este 6-9-ig A kínai gyógyító konyha címmel tart nálunk tanfolyamot. A kurzus keretében az öt elem tanára és a kínai gyógyító konyhára alapozva olyan izgalmas receptekkel ismerkedhettek meg, amelyek segítségével megőrizhetjük testünk és lelkünk harmóniáját.

A tanfolyam tervezett menüje:
  • Szecsuani zöldséges rétes balzsamos-juharszirupos mártással
  • Póréhagymás sárgarépa krémleves metélőhagymával
  • Erdei gombás sült tészta szójaszósszal
  • Tavaszi saláta mungóbabcsírával, rizsecettel
  • Vaníliás–kardamomos gyümölcsrizs, karobos csoki mártással
A kurzusra a következő linkre kattintva lehet regisztrálni: itt

Maki sem tűnik el teljesen erre a néhány hónapra. Ha továbbra is szeretnétek tőle tanulni, áprilistól havi rendszerességgel olvashatjátok receptjeit a Blikk Nők Konyha és a Nők Lapja Konyha magazinokban, valamint kéthetente a pink.hu weboldal gasztro rovatában. Facebook rajongói oldalunkon pedig hasznos tippekkel, tanácsokkal és gasztronómiához kapcsolódó újdonságokkal, érdekességekkel jelentkezünk időről időre.


Nincsenek megjegyzések: