2012. augusztus 1., szerda

Újdonságok és augusztusi kedvezményes regisztrációMég javában tombol a nyár, főzőiskolánk azonban lépésről lépésre készíti elő az őszi szemesztert, hogy minél több újdonsággal rukkolhassunk elő számotokra. Néhány dolog már biztos alapokon áll, ezért ezeket a híreket megosztjuk veletek.

2012. augusztus 1-31-ig tartunk egy előregisztrációt, amely online jelentkezés esetén azt jelenti, hogy minden főző óránkra (kivétel ez alól a késtechnika és a húsmentes hétfői vacsoraklub) 10% kedvezménnyel, tehát 11000 Ft helyett 9900 Ft-ért tudsz regisztrálni!

2012. szeptember 13-i nyílt naponkun személyesen találkozhatsz tanárainkkal és Chef Makival, frissítők mellett kérdezhetsz tőlük, megismerkedhetsz az őszi szemeszter részletes programjával; ötleteddel, észrevételeiddel akár alakíthatod is azt! A nyílt napon kedvezménnyel iratkozhatsz be óráinkra, majd részt vehetsz zártkörű 5. évünket ünneplő születésnapi állofogadásunkon is. A részvétel 1000 Ft-os regisztrációs díjhoz kötött, amely a helyszínen (a kedvezményeken felül) levásárolható az órák árából és egyben a születésnapi állófogadáson való részvételre is jogosít.

Újdonságaink között tartjuk számon a Húsmentes hétfői vacsoraklubokat, amelyek új színt visznek nemcsak a vegetáriánusok életébe, hanem a húsevőkébe is. Minden hónap első hétfőjén kinyitjuk a húson túli univerzum bőségkosarát és jóllakatunk minden vendéget. Maki mellett minden alkalommal egy ismert meglepetés házigazdája is lesz az esteknek.

Nagy népszerűségnek számító óráink - Keserédes csokigyár, Délkelet-ázsiai utcai finomságok, Marmorstein péksége, Sushi workshop - mellett újakkal is bővítettük és folyamatosan bővítjük órarendünket. Így lesz Ünnepi lakoma bűntudat nélkül, Nemzetközi zsidó konyha és Flexiteriánus konyhát bemutató óra is (ezekről részletesebben itt olvashattok).

Újabb helyszínnel bővül iskolánk. A BGF tankonyháján kívül ezentúl az AQUAMART szalonban is tartunk főzőórákat, illetve csapatépítő tréningeket is.

Órarendünk már elérhető weboldalunkon, válogass kedvedre a színes csokorból, amely folyamatosan bővülni fog.

Jó főzőcskézést kívánunk addig is, amíg nyílt napunkon vagy valamelyik óránkon személyesen nem találkozunk!


Nincsenek megjegyzések: