Itt a tavasz, sőt már a nyár, így a WAMP újra megnyitja kapuit a szabad ég alatt. A szezon egy WAMP Spájz gasztro vásárral indul május 6-án az Erzsébet téri Akváriumban. A WAMP kézműves gasztronómiai vásárán olyan kézművesek és kereskedők vesznek részt, akik nem csupán a kiváló alapanyagok használatára, a magas minőségre és az egyediségre helyezik a hangsúlyt, de fontosnak tartják azt is, hogy termékeik ötletessége, csomagolása is felkeltse a vásárlók figyelmét. A WAMP Spájz kamrapolcai temérdek finomságtól roskadoznak majd: csokoládék, trüffelek, bonbonok, sütemények, lekvárok, chutney-k, olívaolajok, sajtok, sonkák, felvágottak, különféle kávék és teák, sőt különleges szakácskönyvek közül is válogathatnak a vásárlók.
A szezonnak megfelelően kiemelt szerepet kap majd a Friss, ahol zöldségek, gyümölcsök, fűszernövények és kenyerek kaphatók. A Dunszt lekvárokat, szörpöket és savanyúságokat kínál. Az Állati szekció friss halakkal, hústermékekkel, és különféle sajtokkal, az Édes süteményekkel és csokoládékülönlegességekkel csábít, a Vegyespolcon pedig kávék, teák, fűszerek, olajok ecetek és szakácskönyvek kelletik magukat.
Az őszi vásárhoz hasonlóan lesznek különleges interaktív workshopokat is.
Chef Maki 17 órától fog interaktív szusi workshopot tartani, amelyen a szusi egyik legrégibb fajtája, a nyomott/préselt változat elkészítésének rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket, akik saját maguk is elkészíthetik majd ezeket az oshi szusikat.
Az őszi vásárhoz hasonlóan lesznek különleges interaktív workshopokat is.
Chef Maki 17 órától fog interaktív szusi workshopot tartani, amelyen a szusi egyik legrégibb fajtája, a nyomott/préselt változat elkészítésének rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket, akik saját maguk is elkészíthetik majd ezeket az oshi szusikat.
Helyszín: Akvárium - Budapest, Erzsébet tér
Időpont: 2012. május 6., 11:00-19:00
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése