2012. május 4., péntek

Makifood szusi workshop a WAMP Spájzon


Itt a tavasz, sőt már a nyár, így a WAMP újra megnyitja kapuit a szabad ég alatt. A szezon egy WAMP Spájz gasztro vásárral indul május 6-án az Erzsébet téri Akváriumban. A WAMP kézműves gasztronómiai vásárán olyan kézművesek és kereskedők vesznek részt, akik nem csupán a kiváló alapanyagok használatára, a magas minőségre és az egyediségre helyezik a hangsúlyt, de fontosnak tartják azt is, hogy termékeik ötletessége, csomagolása is felkeltse a vásárlók figyelmét. A WAMP Spájz kamrapolcai temérdek finomságtól roskadoznak majd: csokoládék, trüffelek, bonbonok, sütemények, lekvárok, chutney-k, olívaolajok, sajtok, sonkák, felvágottak, különféle kávék és teák, sőt különleges szakácskönyvek közül is válogathatnak a vásárlók.


A szezonnak megfelelően kiemelt szerepet kap majd a Friss, ahol zöldségek, gyümölcsök, fűszernövények és kenyerek kaphatók. A Dunszt lekvárokat, szörpöket és savanyúságokat kínál. Az Állati szekció friss halakkal, hústermékekkel, és különféle sajtokkal, az Édes süteményekkel és csokoládékülönlegességekkel csábít, a Vegyespolcon pedig kávék, teák, fűszerek, olajok ecetek és szakácskönyvek kelletik magukat.

Az őszi vásárhoz hasonlóan lesznek különleges interaktív workshopokat is.

Chef Maki 17 órától fog interaktív szusi workshopot tartani, amelyen a szusi egyik legrégibb fajtája, a nyomott/préselt változat elkészítésének rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket, akik saját maguk is elkészíthetik majd ezeket az oshi szusikat.

Helyszín: Akvárium - Budapest, Erzsébet tér
Időpont: 2012. május 6., 11:00-19:00

* Várunk benneteket sok szeretettel! *

Még több infó: WAMP Spájz


Nincsenek megjegyzések: