Sárdi Dani óráin a receptek őrzik a tradíciókat, azonban Dani mindegyikbe belevisz egy csavart, hogy különlegessé is tegye őket. Őszi szemeszterünkben első órája a befőzésről fog szólni. A hagyományos ízekhez fűszereket adva máris különleges lekvárokat, chutney-kat készíthetünk, ráadásul úgy, hogy nem töltünk hosszú órákat a konyhában.
Főzzünk be együtt! - 2013. szeptember 20.
Menü:
- Chili lekvár
- Lecsó
- Rumos szilvadzsem
- Vaníliás körtedzsem
- Gyömbéres almachutney
- Házi kenyér
Főzzünk be együtt! - 2013. szeptember 20.
Menü:
- Chili lekvár
- Lecsó
- Rumos szilvadzsem
- Vaníliás körtedzsem
- Gyömbéres almachutney
- Házi kenyér
*****
NYEREMÉNYJÁTÉK
Kérdés: Melyik a kedvenc lekvárotok?
Nyeremény: 1 főre szóló részvétel Dani 2013. szeptember 20-i 18-21 óráig tartó főzőkurzusára, amelynek helyszíne az Aquamart Szalon (1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49.) + a nyertes féláron magával hozhat egy vendéget az órára (ez nem kötelező).
A válaszokat az email címetek megadásával itt kommentben várjuk 2013. szeptember 19-ig 18 óráig, valamint kérjük ennek a bejegyzésnek a lájkolását!
Játék szabályai:
1. Kérjük csak olyanok játszanak, akik a fenti időpontban biztosan szabadok és el tudnak jönni a vacsorára.
2. Érvényes email cím megadása kötelező, hogy értesíteni tudjuk a nyertest.
3. Sorsolás 2013. szeptember 19-én este a random.org segítségével (figyeljétek a postaládátokat, mert a nyertest emailben fogjuk értesíteni, de Facebook oldalunkon is közzétesszük a nevét!).
4. Ha a nyertes nem jelez vissza 3 órán belül, akkor új nyertest sorsolunk.
1. Kérjük csak olyanok játszanak, akik a fenti időpontban biztosan szabadok és el tudnak jönni a vacsorára.
2. Érvényes email cím megadása kötelező, hogy értesíteni tudjuk a nyertest.
3. Sorsolás 2013. szeptember 19-én este a random.org segítségével (figyeljétek a postaládátokat, mert a nyertest emailben fogjuk értesíteni, de Facebook oldalunkon is közzétesszük a nevét!).
4. Ha a nyertes nem jelez vissza 3 órán belül, akkor új nyertest sorsolunk.
12 megjegyzés:
innen a vaníliás körtedzsem lenne, egyébként a darabos, kissé áttetsző eperdzsem :) köszönöm, császár gabriella boglárka
lolinno@gmail.com <3 szuperjóság lenne+++++
Nekem a marcipános körte lekvár a kedvencem.
Tóth Dorottya
tdorottya@gmail.com
Anyukám birsalma dzseme.
Üdv! A chili lekvár befőzését szeretném megtanulni. Hoffmann Edit antaresz@hotmail.hu
Talán közhelyes, de a sárgabaracklekvár! És a feketeribizli dzsem!
imreviki@hotmail.com
Szia, nekem az igazi, házi sárgabaracklekvár a kedvencem :) Sajnos idén elmarad. de sajnálom is nagyon! A tavalyiból még van néhány üveg, azt a palacsintákhoz beosztjuk :) Én abban az esetben játszom, ha a tesóm mehet helyettem (teljesen bele van habarodva az efféle programokért, ami főzéssel kapcsolatos) ő hívott ide játszani is, de én vidéken lakom jelenleg. köszönöm, Császár Kitti Virág.. kitti.csaszi kukac gmail.com
Birsalmalekvár :)
linyah@freemail.hu
Bármi ami vaníliás. :)
sknikolett@gmail.com
Az almás magos-aszalványos dzsemem ;)
Szegedi Annamari
panka1993@hotmail.com
Sziasztok,
nekem a bodzás eperdzsemem és a karamellás kardamomos körtechutneym.
Kata
kata.ibos@gmail.com
Nekem a körtelekvár némi alkoholtartalommal bolondítva, amire még csak ihletet kaptam egy kedves személytől, de a megfőzése várta magára;-)
Ludvig Nicolette
ludvig.nicolette@gmail.com
Nekem a chilis eperlekvár:)
Viki
adam.viktoria86@gmail.com
Megjegyzés küldése