2012. március 6., kedd

Kukta wanted!



Főzőiskolánkba újra kuktákat keresünk. Olyanok jelentkezését várjuk, akik szeretnek főzni és szabadidejüket szívesen töltenék azzal, hogy nálunk Chef Maki vagy vendégoktatóink mellett kuktáskodjanak néhány órán (szemeszterenként általában 4-5). Ezek az alkalmak lehetnek hétköznap (többnyire csütörtök vagy péntek) esténként, valamint szombaton délelőtt és délután.

A szakmai gyakorlat alatt a segédek részt vesznek az ételkészítés teljes folyamatában, elsajátítják a mise en place és a megfelelő előkészítés alapjait, az óra közbeni rendtartásban, mosogatásban, segítségnyújtásban vesznek részt. Főzőiskolánkban a nemzetközi konyha receptjeit szezonális, friss konyhai alapanyagokból készítik el a hallgatók Maki, valamint a vendégoktatók irányításával és a kukták segítségével az egészséges táplálkozás jegyében.


A feladat ellátásához az angol nyelvtudás előny, de nem feltétel. A kukták a tanulásért cserébe bérezést nem kapnak, viszont a szakmai gyakorlatról igény szerint igazolást tudunk kiállítani a diákok számára.

És, hogy milyen kihívásokkal szembesül egy kukta? Azt elolvashatjátok egyik kuktánk, Zizi blogján itt.


Ha ezen feltételek mellett érdeklődsz önkéntes programunk iránt és lázba hozott hirdetésünk, kérjük jelentkezz egy rövid bemutatkozó levéllel és önéletrajzzal a makifood@gmail.com email címen 2012. március 23-ig.



Nincsenek megjegyzések: