2012. március 8., csütörtök

Kézműves Magyar Ízek Vására



Az idén harmadik alkalommal kerül a Kézműves Magyar Ízek Vására, a Millenáris B épületében amelyen bemutatkozik Magyarország hét régiójának gasztronómiája - Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Közép-Dunántúl, Észak-Magyarország, Közép-Magyarország, Észak-Alföld, Nyugat-Dunántúli -, valamint a határon túli magyar régiók: Kárpátalja, Erdély, Délvidék és a Felvidék. A vásárra meghívott termelők listája itt elérhető.

Vendégeket több mint 120 kiállító közel 5000 magyar ízzel várja! Terítékén lesznek a legfinomabb sajtok, sonkák, kolbászok, lekvárok, mézek, aszalt gyümölcsök, csokoládék, borok, pálinkák - a magyar kistermelők és kézműves gazdák remekei.

A kóstolók mellett az adott régió turisztikai lehetőségei is bemutatásra kerülnek, ráadásul számtalan program - például néptánc, kolbásztöltés, vajköpülés, mézpergetés - teszi kicsik és nagyok számára egyaránt felejthetetlenné a vásárt!

Újdonságként az 1900 Ft-os belépőjegy teljes egészében levásárolható a Kézműves Magyar Ízek márkaboltjában, 2012. december 31-ig. A márkabolt címe: 1033 Budapest, Szőlőkert út 4/B.

Még több információ a vásár weboldalán.




Nincsenek megjegyzések: