2011. október 10., hétfő

Színes őszi órarend


Őszi órarendünk szépen, lassan bővül, így tárt karokkal várjuk a főzni, sütni vágyókat, érdeklődőket. Megszínesíti órarendünket Kaldeneker Gyuri kenyérsütős-chutney-s órája. Gyuri kenyerei különlegesek, ropogósak, finomak és gyorsan elkészülnek. Amit pedig a kenyerekre fogtok kenni... hmmm, egyenesen mennyei. Kóstoltuk már Gyurinak a paprikalekvárját, a zakuszkáját, a gyömbéres chili szószát (kihagyhatatlan!) és a levendulazseléjét. Tudjuk, hogy ezekért ti is rajongani fogtok! :) 

Raj Ráhel már kislány kora óta arról álmodott, hogy igazi Jiddise Mame lesz. És az is... mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy órájára nem csak finom receptekkel készül, hanem az asztalt is a zsidó hagyományoknak megfelelően teríti meg. Bemutatja a zsidó konyha és  az ünnepek hagyományait régi családi recepteken keresztül.


Rezi György novemberben fog először debütálni a Makifoodnál 'Liba galiba nélkül' órájával. Menüjét a Márton napi liba legendája köré építi. György mesterszakács, a Serpenyős Étterem tulajdonosa, aki mindig a legjobb minőségű alapanyagból szeretné elkészíteni a legjobb ételt.

Chef Makinak is lesznek izgalmas órái, mint a 'Tex-Mex', az 'Új vegetáriánus' és az állandó népszerűségnek örvendő 'Délkelet-ázsiai utcai finomságok' és a 'Sushi workshop'.

A teljes órarendünket weblapunkon találjátok, ahol regisztrálni is tudtok óráinkra.

Sok szeretettel várunk benneteket!



Nincsenek megjegyzések: