2011. február 25., péntek

Tavaszi újdonságaink és TV2 forgatás a Makifoodnál


Ugyanúgy, ahogy sokan, mi is nagyon várjuk már a tavaszt, amikor végre kisüt a nap, hosszabbak a nappalok, melegszik a levegő, könnyebben öltözhetünk és az utcán sétálva érezni lehet a friss, zöld, megújuló természet illatát. A piacon megjelenő első tavaszi hírnökökre - zöldségekre - pedig már egyenesen fáj a fogunk - ezt várjuk a legjobban.

Ezekhez az érzésekhez igazítottuk tavaszi órarendünket is. Nagyon sok izgalmas újdonsággal várunk. A meglévő népszerű óráink mellett csak a legérdekesebbeket említjük: a reggelitől kezdve, a sushi workshopon át a tex-mex, valamint a délkelet-ázsiai konyháig, az izakaya-ig (japán kiskocsma fogások), az ázsiai tésztagyárig és az újdonsült húsvéti fogásokig biztos találsz olyat, amire azt mondod: "Igen, nekem ott a helyem, ezeket szeretném megtanulni elkészíteni!"

A tradicionális, házi konyhát továbbra is szem előtt tartjuk, figyelünk a szezonalitásra, hogy különleges, mégis egyszerű, egészséges és finom ételeket készítsünk kiváló minőségű alapanyagokból veled és a többi chef tanonccal együtt. Ez Chef Maki ételfilozófiája. Megtanítjuk, hogyan változtass mindennapi étkezéseiden, hogy egészségesebben élj, hogy egy-egy különlegesebb alapanyagot hol érdemes beszerezni. Óráink kis létszámúak (max. 10 fő), oldott hangulatúak és igazán családias környezetben zajlanak, minden cheftanonc részt vesz az ételek elkészítésében.

Csapó 2!

A napokban újabb stáb, a TV2 forgatott iskolánkban. A riportban Makit az egészséges táplálkozásról faggatták és bepillantottak egy óránkra is. A TV2 Magellán című műsorában adják le a riportot 2011. február 26-án szombaton este fő műsoridőben 19:05-kor. Ne felejts el nézni bennünket!

Minden óránk így zárul :)

Még több információt óráinkról, a regisztráció menetéről, a fizetés módjáról weblapunkon találsz. Bármilyen kérdésre nagyon szívesen válaszolunk a makifoodreg@gmail.com címen.

*****

Legyél rajongónk a Facebook-on, ahol érdekes és hasznos információkat tudhatsz meg az általunk készített ételekről, tanfolyamainkról, a nagyvilág gasztronómiai trendjeiről, valamint különleges és egészséges recepteket osztunk meg rajongóinkkal! Örömmel fogadunk olyan fotókat is, amelyek bemutatják a Chef Makitól tanult receptek, ételek otthon elkészített változatait!

Legyél követőnk a Twitter-en, ahol a leggyorsabban osszuk meg érdeklődőinkkel saját videó receptjeinket, az óráinkon készült képeket, gasztro érdekességeket és híreket a nagyvilágból.


Nincsenek megjegyzések: