Múlt pénteken megtartottuk harmadik Bor & Gasztro óránkat, de hivatalosan ez volt az első éles futam! :) Maki fantasztikus menüvel készült, István pedig csodás borokat választott a fogásokhoz. Nem volt kérdés, hogy mindenki jól érezze magát, főleg az óra végére, amikor már mindenkinek mosolygós volt a kedve. Az ételekről készült fotók mindent elárulnak.
1. Fogás: Thai sült hal uborka relish-el - Bor: Tohu Sauvignon Blanc, Új-Zéland
2. Fogás: Taro burgonya fehérborban megfőzve yuzu héjjal - Bor: Bogdán Primavera, Rizlingszilváni, 2009, Magyarország
3. Fogás: Sütőtök Nanban stílusban - Bor: Simonsig, Simonsig Gewuztraminer, 2007, Dél-Afrika
4. Fogás: Kacsa konfit tamarind gastrique-kal - Bor: Borműhely Campus Vörös, 2009, Magyarország
5. Fogás: Polenta kocka gombával, karamellizált hagymával és cabernet balzsamecet szósszal - Bor: Jekl Il Primo, 2007, Magyarország
6. Fogás: Vegán "red velvet" torta - Bor: Peter Lehmann Black Queen Sparkling Shiraz, 2005, Ausztrália
Tavaszi Bor & Gasztro óráink:
- 2011. március 11. 18-21 óráig
- 2011. április 8. 18-21 óráig
Regisztrálni weblapunkon tudtok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése