2011. január 13., csütörtök

A főzést nem lehet elég korán elkezdeni... :)

Egy téli csütörtöki napon, hogy felmelegítsük egy kicsit magunkat, belevágunk a Makifood tavaszi-nyári szemeszterébe. Látogass el te is hozzánk 2011. január 20-án 17 vagy 18 órakor kezdődő ingyenes nyílt napunkra, ahol finom ropogtatnivalók, frissítők mellett hallgathatod meg a tavaszi-nyári szemeszter részletes programját (az óráknak csak egy része van még feltöltve weblapunkra), megismerkedhetsz tanárainkkal és kérdezhetsz Chef Makitól. Óráink összeállításánál továbbra is figyelembe vesszük a szezonalitást, a tavaszi megújulás időszakát és az egészséges táplálkozást; így ezek alapján állítjuk össze menü sorainkat az egyes órákra.

Ha úgy érzed nálunk a helyed, mert van még mit tanulnod az alapanyagokról, főzési technikákról, szívesen ismerkedsz újdonságokkal vagy mert egyáltalán nem volt még fakanál a kezedben, akkor sok szeretettel várunk!

Nyílt napunkra ellátogatók különleges akcióban részesülnek:
- 1 órára (bármelyik) való regisztráció esetén 5% kedvezményt
- 2 órára (késtechnika, bor & gasztro) való regisztráció esetén az egyik kurzus árából 25% kedvezményt 
- 3 órára (késtechnika, bor & gasztro, egyéb) való regisztráció esetén a késtechnika vagy a bor & gasztro kurzusunk árából 50% kedvezményt
biztosítunk. Helyszíni regisztráció esetén készpénzes fizetés lehetséges.

A főzést nem lehet elég korán elkezdeni :) (Chef Maki kisfiával, Ezrával)

További információ és regisztráció a nyílt napra a Makifood weblapján.


2 megjegyzés:

Dió Bisztró írta...

Anyja fia:)) Akárki láthatja!
Édes kiskukta!!

Zizi írta...

Jaj, nagyon cuki!!! Imádom Ezrát! :) Szerencsés, mert finomságokat eszik már ilyen korán! ;)