2011. január 5., szerda

Kuktákat keresünk

Tavaszi szemeszterünk 2011. január végén kezdődik és az új időszakra kuktákat keresünk. Olyanok jelentkezését várjuk, akik imádnak főzni és szabadidejüket szívesen töltenék azzal, hogy főzőiskolánkban Chef Maki vagy vendégoktatóink mellett kuktáskodjanak néhány tanfolyamon (szemeszterenként általában 4-5). Ezek az alkalmak lehetnek hétköznap (többnyire csütörtök vagy péntek) esténként, valamint szombaton délelőtt és délután. 

A szakmai gyakorlat alatt a segédek részt vesznek az ételkészítés teljes folyamatában, elsajátítják a mise en place és a megfelelő előkészítés alapjait, az óra közbeni rendtartásban, mosogatásban, segítségnyújtásban vesznek részt. Főzőiskolánkban a nemzetközi konyha receptjeit szezonális, friss konyhai alapanyagokból készítik el a hallgatók Maki, valamint a vendégoktatók irányításával és a kukták segítségével az egészséges táplálkozás jegyében.

Nagy a sürgés-forgás, senki nem lazsál

A feladat ellátásához az angol nyelvtudás előny, de nem feltétel. A kukták a tanulásért cserébe bérezést nem kapnak, viszont a szakmai gyakorlatról igény szerint igazolást tudunk kiállítani a diákok számára.

És, hogy milyen kihívásokkal szembesül egy kukta? Azt elolvashatjátok egyik kuktánk, Zizi blogján itt.

Ha ezen feltételek mellett érdeklődsz önkéntes programunk iránt és lázba hozott hirdetésünk, kérjük jelentkezz egy rövid bemutatkozó levéllel és önéletrajzzal a makifood@gmail.com email címen 2011. január 19-ig.


Nincsenek megjegyzések: