2010. október 28., csütörtök

Nyakunkon a Karácsonyon – Te mivel ajándékozod meg szeretteidet?

A Makifood főzőiskolában hivatalosan is elkezdődött a készülődés a karácsonyra és már javában tervezzük a 2011-es tavaszi szemesztert. Ha még nem tudod, mivel lepd meg családtagjaidat, barátaid, szeretteidet, de valami különlegeset szeretnél adni, akkor rukkolj elő egy olyan ajándékkal, amely élménnyel, valamint tudással is párosul és elkísér egy életen át.


A Makifood ajándékutalvány tökéletes ajándék és az elmúlt évek tapasztala alapján elmondható, hogy garantált lesz a sikere(d).

2011-es ajándékutalványaink árai:
- Alap késtechnika: 7500 Ft (max. 40 db )
- Bármelyik főzős óra: 9900 Ft (max. 40 db )
- 3 alkalmas bérlet: 32000 Ft (max. 20 db )

A bérletet vásárlókat megajándékozzuk egy dedikált Bereznay Tamás szakácskönyvvel!

Az ajándékutvány vásárlása egyszerű és kényelmes, de érdemes igyekezni mert csak limitált számban kapható. Weblapunkon a "Jelentkezés" oldalon válassz ajándékutalványaink közül, fizesd ki bankkártyával és küldj nekünk egy emailt a makifood@gmail.com címre, hogy megtudjuk kinek ajándékozod és milyen címre postázzuk. Az utalványokat az ajándékozott nevére állítjuk ki és 2010. december 10-ig kipostázzuk, utána már csak személyes átvétel lehetséges 2010. december 20-ig.

Jövő évi tavaszi szemeszterünk óráit december közepén publikáljuk weboldalunkon, azonban az már biztos, hogy színes palettával várjuk leendő cheftanoncainkat. Többek között lesz csirkefogó, alap késtechnika, új vegetáriánus és természetesen elmaradhatatlan a japán konyha, amely újdonságként japán tésztákkal, szusi/maki készítésével fog bővülni. Chef Makin kívül továbbra is velünk lesz vendégtanáraink, Raj Ráhel, illetve külföldi vendégtanár meghívását is tervezzük Budapestre. De ez legyen egyenlőre meglepetés.

Bővebb információ: www.makifood.com


Nincsenek megjegyzések: