2010. június 14., hétfő

RTL Klub forgatás a Makifoodnál

Nemrégiben az RTL Klub Fókusz stábja keresett meg minket, mivel sikeresen és lendületesen fejlődő, eredeti kisvállalkozásokról készítenek műsort. A felvételre végül múlt héten csütörtökön került sor a főzősuliban. A forgatásra 10 lelkes visszajáró chef tanonc érkezett, Maki pedig flexitáriánus menüvel készült.
A stáb az egész kurzust rögzítette, valamint Makival külön interjú is készült a Makifood indulásáról, az eddigi tapasztalatokról, Maki szakácsélményeiről. A riporter a résztvevőket is megkérdezte eddigi makifoodos élményeikről.

Kicsit mindannyian lámpalázasak voltunk eleinte, de ahogy elkezdtük a főzőcskézést, ez el is múlt. A flexitáriánus téma keretében ezúttal egy rövidített, 3 fogásos menüt készítettünk, így annál több idő maradt a falatozásra, a forgatás izgalmainak kipihenésére. Az ételeket húsos és húsmentes változatban is elkészítettük.

Az első fogás salátalevélbe tekert shiitake gombás sertéshús/tofu volt, ezután egy koreai egytálétellel, bibim bap-pal folytattuk, amit pácolt marhahússal/kinpirával és egyéb zöldségekkel tálaltunk, majd enchiladát készítettünk naphallal/spenóttal és feketebabbal, sült paprikaszószban megsütve.

Lelkes jegyzetelés, mint minden tanfolyam elején

Kamerák ide, vagy oda, komoly oktatás...

...és kemény munka folyik :)

A felvételt hamarosan megnézhetitek majd az RTL Klubon, a pontos időpontról feltétlenül tájékoztatunk benneteket.



Nincsenek megjegyzések: