2010. január 20., szerda

Indul a Makifood tavaszi szemesztere

Kedves Chef tanoncaink!

Rövid téli szünet után újra elkezdődnek izgalmasabbnál izgalmasabb tanfolyamaink a Makifood főzőiskolában.

Mint minden szemeszterünk elején, most is Alap késtechnika tanfolyammal indítjuk a félévet, hogy a többi tanfolyamon tanult ételek elkészítéséhez igazi profiként szeletelhessék tanoncaink a hozzávalókat.

Idén is több alkalmat tartunk legnépszerűbb óráinkból, az Ismerkedés a japán házi konyhával és a Tengernyi finomság című tanfolyamainkból, de néhány újdonsággal is készülünk.

Hogy időben értesülj újonnan induló tanfolyamainkról, a Makifood-dal kapcsolatos újdonságokról, csatlakozz a Makifood rajongói oldalához a Facebookon is. Itt nyomon követheted az aktuális Makifood eseményeket, megnézheted a tanfolyamokon készült fotókat és érdekes főzéssel/sütéssel kapcsolatos videókat is találhatsz.

1 megjegyzés:

Zizi írta...

Sziasztok!
Ma voltam nyílt napon nálatok 5 órától. Gyorsan be is jelentkeztem egy alapkés tanfolyamra februárban. Jeleztétek, hogy kommentáljunk a blogon, "építsünk" közösséget. :) Akkor most kommentelek... vagyis kérdeznék egyet. Nagyon-nagyon finom volt a fügés biscotti (remélem jól emlékszem a nevére)!!! Felkerülhetne a receptje a blogra??? :) Szeretném elkészíteni!
Köszönöm.
Keep up the good work,
Zizi