2010. január 25., hétfő

Tavaszi szemeszter

Kedves Chef tanoncaink!

Múltheti nyílt napunkkal hivatalosan is elindítottuk tavaszi szemeszterünket a Makifoodnál. Nagy örömmel töltötte el a Makifood egész csapatát, hogy ennyire nagy volt az érdeklődés tanfolyamaink iránt és hogy többen vidékről, sőt, külföldről utaztak el hozzánk, hogy részt vehessenek az eseményen.

Márciusig feltöltött tanfolyamaink nagyon gyorsan megteltek,  így néhány új tanfolyami időponttal bővítjük órarendünket. Március közepétől, mivel Chef Maki babát vár, rövid szünetet tartunk. A Makifood csapata mindeközben azon dolgozik majd, hogy májustól,  a lehető legkorábbi kezdéssel új kurzusokat indíthassunk, mind vendégtanárok, mind profi rezidens tanárok közreműködésével és persze Maki irányításával.

Ahogy a nyílt nap résztvevőinek is elmondtuk, nagyon szeretnénk, ha blogunk és rajongói oldalunk a Facebookon egyre interaktívabbá válna, ha ezentúl tanoncaink is aktívan részt vennének az oldalak tartalmának szerkesztésében. Ezért szeretnénk bátorítani, hogy ha bármilyen főzéssel, sütéssel kapcsolatos kérdésed, történeted, élményed, érdekes észrevételed lenne, oszd meg velünk és a többi olvasóval. Ha kipróbáltál egy receptet, amit Makitól tanultál, ha ettél valahol valamilyen érdekes ételt, ha van egy saját recepted, amit különlegesnek tartasz, írj róla nekünk pár sort, vagy küldj róla egy fotót. A blogon és a Facebookon kommentelők között minden hónapban tartunk majd egy kis sorsolást, amelynek pontos részleteivel egy későbbi bejegyzésben jelentkezünk.

Addig is jó főzőcskézést kívánunk mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések: