2013. március 18., hétfő

Itt a tavasz!


Reméljük a fenti felkiáltás most már tényleg igaz lesz és a héten ránk tör a tavasz... mert már mindannyian nagyon várjuk. Várjuk az újdonságokat a piacon, hogy lecseréljük a kelbimbót-céklát-répát-paszternákot inkább medvehagymára-friss ropogós retekre-spárgára, majd a hőn áhított ropogós, lédús eperre. 


Főzőiskolánkba is betört a tavasz, bizonyítják ezt színes óráink, amelyekkel a tavasz, a "takarítás", a megújulás, a húsvét jegyében kényeztetünk benneteket!


Hagyományos francia cukrászat - Stephane Gerphagnon-nal, 2013. március 23.
Stephane, az ínyencségek mestere. A méltán híres francia cukrászat bámulatos világába kalauzolja, azokat, akik ellátogatnak óráira. A menü megint magáért beszél.
Az óra tervezett menüje: Csokoládé fondant, Cannelés bordelais, Klasszikus creme brûlée, Mousse au chocolat, Forró csokoládé & jeges csokoládé.

Tavaszi cupcake - Márk Szonjával, 2013. március 23.
Szonja bebizonyítja, hogy a cupcake nemcsak egy látványos sütemény, de finom is! Színes ételfesték helyett fantáziát és sok gyümölcsöt teszünk bele, hogy igazi tavaszi desszertet kapjunk. Locsolóajándéknak is kiváló.
Az óra tervezett menüje: Répatorta cupcake, Húsvéti cupcake, Rózsás-málnás cupcake, Citromos habcsók cupcake.

Tavaszi nagytakarítás - Poór Balázzsal, 2013. március 25.
Ha tavasz, akkor a méregtelenítés és a regenerálódás a cél. Nem tudjátok, hogyan csináljátok? Segítünk! Balázs olyan menüt állított össze, amely segítségével rendbe tehetjük a téli időszakban édességekkel, nehéz ételekkel megterhelt májunkat, vesénket, szervezetünket.
Az óra tervezett menüje: Szójacsíra paprikával (Shuang Se Yin Ya), Sült uborka (Qiang Huang Gua), Tojásos sült rizs tongku gombával (Xiang Gu Shi Jing Chao Fan), Pikáns tofu (Ma Po Dou Fu), Hirtelen sült alma (Ba si Ping Guo), Cukkinileves (Huo Tui Dong Gua Tang), Édes gombaleves (Bo ju Yin Er Geng).


Regisztrálni bármelyik óránkra weboldalunkon tudtok!

Sok szeretettel várunk benneteket!


Nincsenek megjegyzések: