2013. január 3., csütörtök

Kuktákat keresünk!


Főzőiskolánkba 10 fő új kuktát keresünk. Olyanok jelentkezését várjuk, akik szeretnek főzni és szabadidejüket szívesen töltenék azzal, hogy tanáraink mellett kuktáskodjanak néhány órán (szemeszterenként általában 3-4 főzőórán és 1 késtechnika órán). Ezek az alkalmak lehetnek hétköznap (többnyire csütörtök vagy péntek) esténként (17 órától), valamint szombaton délelőtt (9 órától) és délután (13 órától). Helyszín: Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor utca. Angol nyelvtudás vagy egyéb nyelv ismerete (francia, spanyol) előnyt jelent.

A szakmai gyakorlat alatt a segédek részt vesznek az ételkészítés teljes folyamatában, elsajátítják a mise en place és a megfelelő előkészítés alapjait, az óra közbeni rendtartásban, mosogatásban, segítségnyújtásban vesznek részt. Főzőiskolánkban a nemzetközi konyha receptjeit szezonális, friss konyhai alapanyagokból készítik el a hallgatók tanáraink irányításával és a kukták segítségével az egészséges táplálkozás jegyében.


A kukták a tanulásért cserébe bérezést nem kapnak, viszont a szakmai gyakorlatról igény szerint igazolást tudunk kiállítani a diákok számára.

És, hogy milyen kihívásokkal szembesül egy kukta? Azt elolvashatjátok egyik kuktánk, Zizi blogján itt.


Ha ezen feltételek mellett érdeklődsz önkéntes programunk iránt és lázba hozott hirdetésünk, kérjük jelentkezz egy rövid bemutatkozó levéllel és önéletrajzzal a makifood@gmail.com email címen 2013. január 31-ig. Az új kuktáknak egy rövid tréninget fogunk tartani 2013. február 12-én este.


Nincsenek megjegyzések: