2011. szeptember 1., csütörtök

Őszi szemeszter indító nyílt nappal


El sem hisszük milyen gyorsan telik az idő... még pontosan emlékszünk tavaly őszi nyílt napunkra, erre most hirdetjük az ideit. A nap most már nem forró, de még melengető sugarai reménykeltőek... van esélyünk a vénasszonyok nyarára.

A nyár számunkra nemcsak a pihenést, hanem a megújulást is jelentette. Összegeztük az elmúlt év tapasztalatait, kidolgoztuk az előttünk álló őszi szemeszter órarendjét, tematikáját. Néhány újdonsággal is szolgálni fogunk, de mindent a maga idejében...


Szokásunkhoz híven nyílt nappal indítjuk ezt a félévet is. Látogass el Te is hozzánk 2011. szeptember 15-én csütörtökön 17 vagy 18 órakor kezdődő ingyenes nyílt napunkra, ahol finom frissítők mellett kérdezhetsz Chef Makitól és megismerkedhetsz az őszi szemeszter részletes programjával.

Alakítsd ízlésednek megfelelően a Makifood órarendjét! Ha például betelt az óra, amire jelentkezni szeretnél, vagy nem látod kedvenc ízvilágodat képviseltetni tematikáink között, jelezd felénk a nyílt napon, és mi örömmel beépítjük ötleteidet, kívánságaidat óráinkba.

Kérjük, hogy részvételi szándékodat a nyílt napon egy regisztrációval erősítsd meg az alábbi linken: itt


Nincsenek megjegyzések: