2009. március 31., kedd

Közép-olasz főzőtanfolyamok Chef Rossanaval


Kedves Chef tanoncok!

Egy kis ízelítő Chef Rossana áprilisi óráiból...

A tervezett menü (ami az aktuális kínálattól függően változhat):

 Közép-olasz Húsvét - 2009. április 11.
* Csurgatott tojásleves mángolddal
* Pasta alla chitarra paradicsomos sertésraguban
* Cascio Uovo - tojásos-sajtos ragu báránnyal
* Burgonya leveles zöldekkel
* Fiadone (pikáns desszert ricottával és parmezánnal)
* Cavalle e pupe(édes sütemény különböző formákban)

Mangia, mangia, mangia... - 2009. április 14. és április 15.
* Bundázott olíva töltve
* Grillezett Piadina szalámival és sajttal
* Risotto sáfránnyal és gombával
* Saltimbocca alla Romana - borjúsült prosciuttoval
* Insalate de ceci - csicseriborsó saláta
* Cantucci forralt borral

Nincsenek megjegyzések: