2009. március 31., kedd
Közép-olasz főzőtanfolyamok Chef Rossanaval
Kedves Chef tanoncok!
Egy kis ízelítő Chef Rossana áprilisi óráiból...
A tervezett menü (ami az aktuális kínálattól függően változhat):
Közép-olasz Húsvét - 2009. április 11.
* Csurgatott tojásleves mángolddal
* Pasta alla chitarra paradicsomos sertésraguban
* Cascio Uovo - tojásos-sajtos ragu báránnyal
* Burgonya leveles zöldekkel
* Fiadone (pikáns desszert ricottával és parmezánnal)
* Cavalle e pupe(édes sütemény különböző formákban)
Mangia, mangia, mangia... - 2009. április 14. és április 15.
* Bundázott olíva töltve
* Grillezett Piadina szalámival és sajttal
* Risotto sáfránnyal és gombával
* Saltimbocca alla Romana - borjúsült prosciuttoval
* Insalate de ceci - csicseriborsó saláta
* Cantucci forralt borral
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése