2011. december 6., kedd

Karácsonyi akció a Makifood-nál


 Fotó: Nagy Zita

Idén már korán november 27-én ünnepelhettük advent első vasárnapját. Ez a pillanat döbbentett rá bennünket, hogy milyen közel is van a karácsony! Alig egy hónapunk maradt a felkészülésre, szinte hihetetlen, hogy ismét elrepült egy év!

Hűséges Cheftanoncként már egészen biztosan türelmetlenül várod a Makifood idei karácsonyi akcióját! Nem is feszítjük tovább a húrt... Honlapunkon már elérhetőek a Makifood ajándékutalványok. Karácsonyi ajándékkereső utad során sok időt és energiát spórolhatsz meg így, ráadásul már jó előre letudhatod az ajándékvadászat egy részét. A Makifood ajándékutalvány 1 éven belül bármely Makifood kurzusra felhasználható. Az utalvánnyal felejthetetlen gasztonómiai élményt ajándékozhatsz szeretteidnek, legyenek a sushi, a frissen sült kenyér, a házi lekvár, a zsidó, a vegetáriánus vagy vegán konyha, a késtechnika vagy a délkelet-ázsiai ízek szerelmesei. Azt, hogy melyik órán szeretne résztvenni, az ajándékozott döntheti el. Makifood utalvány korlátozott számban regisztrációs oldalunkon valamint a Treehugger könyvesboltban (1067 Budapest, Csengery utca 48. Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 10.00 - 18.00, Szombat: 10.00 - 16.00) is vásárolható.

És most jön a lényeg!!! Ha most regisztrálsz (online regisztráció) bármely novemberi vagy decemberi óránkra, vagy ajándékutalványt vásárolsz karácsonyra, egy 2000 Ft-os kupont ajándékozunk Neked. A kupon 2012. március 31-ig váltható be bármely Makifood kurzusra. A kuponok szintén felhasználhatóak a Treehugger könyvesboltban kapható Makifood utalvány vásárlásakor és a makifood@gmail.com emailcímre küldött emaillel. (Ez esetben átutalás formájában tudsz fizetni a kiválasztott kedvezményes árú óráért.)

Lepd meg Magad vagy Szeretteidet egy Makifood kurzsussal, és cserébe 2000 Ft-ot mi fizetünk Neked a következő Makifood óra árából. (A kupont természetesen az akció ideje alatt, tehát novemberi és decemberi órára is beválthatod!)

* Kellemes készülődést kívánunk Karácsonyra! *

Chef Maki és a Makifood csapata

***

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Nyereményjátékot indítottuk Facebook oldalunkon. Keressétek meg a "Nyereményjáték" bejegyzést és írjátok meg nekünk oda kommentben december 12-ig, hogy melyik a kedvenc szakácskönyvetek (magyar vagy külföldi) az idén megjelentek közül? A válaszokat beküldők között kisorsolunk két szerencsés nyertest (a random.org segítségével), akik egy japán tervezésű rizspapírból készült noteszt és egy névjegykártyatartót nyerhetnek.




Nincsenek megjegyzések: